Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott más miatt, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott más miatt, mégis utánam sírt, aztáln megint átvert, miért?

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátnőm 3 hónapja. 3,5 évet voltunk együtt, a végén eléggé eltávolodott tőlem, végül elhagyott. Később kiderült, hogy azért, mert beleszeretett másba, és összejött vele. Én pár hete nagyon szerettem volna újrakezdeni, és felkerestem. Elmondta, hogy éppen akkor szakított a másik pasival, aki rosszul bánt vele, meg azt is, hogy mindig velem álmodott, a közös képeinket nézegette, meg engem facebookon, és közben sírt. És hogy szerinte is egymás mellett lenne a helyünk. Ha ennyire hiányoztam, minek erőltette a másikkal? És most jön a durva rész: engem ismét pofára ejtett, és inkább visszament ahhoz a fickóhoz. Ez mégis mi a szent sz*r...?
2017. márc. 30. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%

Semmi különös, a nők ilyenek.

Ne számíts tőlük semmi jóra, és akkor nem csalódsz.

2017. márc. 30. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a ferfiaknak altalaban csak a no kulseje szamit, nem pedig a belso ertekei, ezert gyakran futnak bele ilyen agyatlan p.csakba.
2017. márc. 31. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a pasi dobta őt, így mint érzelmi pótlék jó lettél volna. De lehet a pasi visszavette.. Sajnálom kérdező.
2017. márc. 31. 00:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Hat, ez van. Tobbet egy no szavat sem hiszem el. :D
2017. márc. 31. 00:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Hat akkor csak lelkiszemetesládànak kellettél !Én egy pasival jártam igy persze csak randiztunk ő keresett meg ő hívott aztàn meg kb a harmadik randin eljezte ecsetelni az exét akivel akkor fasirtban volt igaz nem voltam szerelmes a pasiba de szarul esett hogy kb egy lelkikukànak kellettem hogy elsírja a bànatàt aztàn már nem taliztunk ő összejött nem sokkal az exével és hozzàköltözött!:D
2017. márc. 31. 00:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Elkezdte ecsetelni *
2017. márc. 31. 00:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer elhagynak azt sose bocsátsd meg...

Én is ilyen naiv voltam, mentségemre szolgáljon első kapcsolatom volt annak ellenőre hogy már idősebb voltam, és nagyon szerelmes...

Szerencsére a leányzó korrektebb volt, azt mondta ha akkor lelépett más miatt nincs értelme folytatni.

Ebbe nagyon nagy igazság van... Ő is gondolt rám, és sírt miattam, siratta az emlékeket, de benne elhalt valami, és így tette jól...

Most már én is okosabb vagyok, nem kapna második esélyt olyan ember aki egyszer elhagyott...

2017. márc. 31. 00:41
 8/14 A kérdező kommentje:
Én sem adnék már neki több esélyt. Többször is megcsalt a kapcsolatunk alatt. Nem érdemelné meg.
2017. márc. 31. 01:22
 9/14 Költőnő? ***** válasza:
Ó vélem ezt egyszer egy faszi játszotta el. Ez van.
2017. márc. 31. 06:38
 10/14 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Senkit nem kell visszafogadni miután eljátszotta a bizalmat, nálam mindenkinek egy dobása van, nincs visszaút!

Tudod ez a tipikus példa arra a bölcs meglátásra, hogy ha valaki egyszer átver az az ő szégyene, ha ugyanaz a személy 2-szer ver át az már a tiéd!

2017. márc. 31. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!