Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször megalázott, mégis visszavárom?
Soha életemben nem voltam még ennyire megalázó helyzetben. Egy férfi annyira az ujjai köré csavart, hogy nem bírok megszabadulni a bűvköréből. Fél évig tartó kapcsolatunk alatt háromszor bocsátottam meg neki olyan dolgot, amit azelőtt soha senkinek. Mint utóbb kiderült, végighazudta a kapcsolatunkat, több nővel együtt volt. Szakítottam vele, de mégis azt érzem, megőrülök a hiányától. Rettentően manipulatív, megismerte a leggyengébb pontomat és mindig ott támad. Pontosan tudom, hogy mindent érdekből csinál, mégis lehetetlennek érzem, hogy nemet mondjak neki. Nem válaszolok a leveleire, ennyi tartás maradt bennem. Viszont jól tudom, ha személyesen felkeresne, nem tudnék neki ellenállni. Sokszor olyan érzésem van, mintha nem lennék ura a cselekedeteimnek, az eszem tudja, mit kell tennem, de a szívem egyenesen mást diktál.
Már tudom, a kapcsolatunk alatt olyan tulajdonságokkal ruháztam fel magamban, ami nincs, de azokat akartam látni benne és ebbe a képbe szerettem bele. Fogalmam sincs, hogyan tudnék belőle kiábrándulni.
Szeretnék tanácsokat kérni, hogy miként lehetne ezt az őrületet megszüntetni, ami bennem van? Szeretnék egy normális kapcsolatot, normális férfit, aki értékeli, hogy hagyományos értékrend szerint élek és igyekszem mindent megadni, amit egy nő adhat a férfinak. Így viszont beleragadtam egy borzasztóan méltatlan helyzetbe.
Köszönöm a válaszokat.
Ma volt a végső pont, mikor végleg megalázott. Most jutottam el arra a szintre, hogy ki tudtam ábrándulni. Mintha pofán vágtak volna. Nagyon rossz érzés, de mindenképpen kellett már és hasznos volt.
Megkeresett, leírta, hogy nagyon hiányzom neki, majd kifaggatott, én mit érzek. Őszintén leírtam, hogy szeretem és nagyon hiányzik. Ezután közölte, hogy ő már nem akar tőlem semmit...
Tudom, hogy már mással van, sőt már mellettem is volt másokkal (még ha tagadja is) és ő is tudja, hogy próbálok rajta túl lenni. Rendkívül önző, csak az volt ismét a célja, hogy ne másokkal foglalkozzak, direkt ismét felzaklatott, hogy ő járjon az eszemben napokig. És amikor majd látja, hogy kezdek túl lenni, megint felbukkan. Hiába tiltom le mindenhol, regisztrál új profilokat és azokon keresztül keres. Nem egészséges mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!