Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a parommal mégis aggòdom érte?
Figyelt kérdés
Aggòdom érte, hogy mégis mi van vele. Nagyon elhordott mindennek.Nem kerestem. Csak itt esz meg az ideg mert csak érdekel mi van vele. Szerettem de annyiszor bántott már. Normális dolog?2017. márc. 3. 10:07
1/8 anonim válasza:
Akkr Írj rá.Most ennek a kérdésnek mi értelme.Aggódsz kérdezd meg tőle.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak felhìni tudom de tuti kinyomná vagy a lakásra tudnék menni
2017. márc. 3. 10:08
3/8 anonim válasza:
Lehet nem nyomná ki.Ezt elore nem tudhatod.Es igen még normalis is h aggódsz.De ez a legrövidebb útja h kiderítsd van e miert aggódni vagy nincs.
4/8 A kérdező kommentje:
De nagyon mérges volt rám. Pedig még ami történt ìgy is aggòdom
2017. márc. 3. 10:21
5/8 anonim válasza:
Valamilyen szinten normális, hogy aggódsz, de ezzel neked kell megbírkóznod. Ha nem akar veled beszélni, ne erőszakold rá magad puszta önzésből, hogy megnyugodj, többet árt ez mindkettőtöknek, mint használ. Szakítottál, valószínűleg okkal - jobb, ha ezek után nem keresed, a rossz érzéseid majd elmúlnak idővel.
6/8 anonim válasza:
Nezd nem.rtal semmit miert szakítottatok.Igy nehez barmi erdemlegeset mondani.Ha meg nem akar tőled semmit akkor talan nem vet veget az életének.Azert mert haragszik meg nem kell aggódni,max azert ha rad.De ha tettel vmit meg egyértelmű h nem akar veled azon állni.
7/8 A kérdező kommentje:
Remélem
2017. márc. 3. 10:32
8/8 BlackSword válasza:
Kicsit írhatnál többet: Mikor szakítottatok, miért, hogyan, a korotok... Miért nem tudsz rá írni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!