Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy véget vetettem a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Tegnap összejöttem egy lánnyal, első randi volt, volt csók is, simogatás is, jól éreztem magam vele. De egész hazaúton agyaltam ezen az egész dolgon, hogy ez működhet-e, mert valójában nagyon önbizalomhiányos vagyok, depressziós, kisebbségi komplexusokkal teli ember. Ma reggel megvádolt azzal, hogy nem bízom meg benne, én meg úgy láttam, ha már ilyen rosszul kezdődik, érdemes ezt még csírájában elfojtani. Megírtam neki, hogy a lelki problémáim csak megölnék a kapcsolatot, hosszútávon szenvedne mellettem. Viszont elrontottam azzal, hogy neten keresztül írtam meg neki, de hozzátettem utána, hogy élőben is meg szeretném tárgyalni a dolgot, de még nem érkezett válasz, addig viszont nem nyugszom, amíg élő szóban át nem rágtuk a dolgot.2017. ápr. 4. 10:05
11/14 anonim válasza:
Ennyi lelki problémával tényleg ne akarj kapcsolatot!Ezt értékelem,hogy erre út közben rájöttél és be is látod,mert nagyon sok pasi nem jut el idáig.
12/14 anonim válasza:
Szerintem kár volt előre a negativ dolgokat kivetiteni, megpróbálhattad volna vele. Igy sajnos veszett fejsze nyele. Lehet, hogy az önbizalomhiányod még javult is volna mellette :)
13/14 A kérdező kommentje:
Végül kibékültünk, igyekszem nem elkövetni ilyen baklövést legközelebb. A tirpák módon válaszolók meg lehúzhatják magukat a WC-n, a normálisaknak köszi!
2017. ápr. 4. 17:11
14/14 anonim válasza:
Könyörgöm, ha jól olvasom kb 1 napot voltatok együtt?! Kb te tényleg alkalmatlan vagy akkor a kapcsolatra, de nem ezek a bajok miatt! Ha akarsz magadnak barátnőt akkor ezeket a problémákat le kell küzdened, vagy legalább míg vele vagy el kel dobnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!