Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy véget vetettem a kapcsolatnak?
Egyetemen taníthatnád az önsorsrontást!
Tényleg az eszem megáll, hogy vannak, akiknek semmi nem jó!
Most azon keseregsz, hogy mi lenne, ha .... és mindezt egy kezdődő kapcsolatnál.
Ha nem lenne senki, akkor meg azon nyavalyognál.
Te biztos olyan ember vagy, aki folytonosan letépkedi a sebeiről a varrt, hogy sopánkodhasson, hogy az miért nem gyógyul.
Az a baj, hogy egyre többen vagytok ilyen aberráltak!
Magadnak hazudsz. Azért akarsz talizni vele, mert együtt akarsz lenni vele. Ne becsapd magad és ne találj ki bulkshiteket. Fejlődj, légy boldog, vágyd jót.
Mond meg neki, felejtse el amit írtál, bízol benne, haladjatok tovább, szinte mintha semmi sem történt volna.
Hát akkor tetted volna jól, ha egyenlőre bele sem fogsz.
Nagyon sokat agyalsz nem vagy biztos magadban ami ide vezet.
El kell lazulni, le kell tenni a megfelelési kényszert,nem arra kell gondolni, hogy mi lesz majd később, meg sokkal később, hanem mindig csak a pillanatnak kell élni, annak ami jól esik. Írd fel a tükrödre, hogy magabiztos, határozott vagyok és minden reggel ezt lásd, próbáld meg kicsúcsosítani a pozitív tulajdonságaidat, azokat amelyek sikerélményeket, elismeréseket hozhatnak, a negatív tulajdonságaidat pedig rakd be a szőnyeg alá, hisz te is emberből vagy, úgy mint mások.
Ja és a lányok mellett érezd úgy magad, mintha te lennél a főnyeremény:)
Rosszul tetted.
Szerencsére, egyelőre úgy tűnik, a lány nem hagyta. Most már hagyd abba a szervezkedést, hagyd a dolgokat folyni. Ne agyalj azon, hogy megfelelsz-e, hogy annak a lánynak mi lenne a jobb. Majd ő azt tudni fogja.
A lelki problémáidat egyelőre tedd félre, ennek a lánynak te vagy az alkalmas partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!