Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Hogyan szerezhetem vissza az exemet?
Figyelt kérdés
Fél évig voltunk együtt,de már 7 hónapja külön utakon járunk.Viszont én még szeretem nagyon és szeretnék még egy esélyt kapni,mivel ő szakított velem azért mert a viselkedésem miatt kiszeretett belőlem.Úgy érzem,hogy azóta megváltoztam. Segítsetek kérlek,nagyon fontos!2017. ápr. 2. 13:01
41/61 BlackSword válasza:
Úgy érzem, hogy jó annak a srácnak nélküled... Ha nem lenne, akkor együtt lennétek...
Mellesleg most nem az számít, hogy Te mit akarsz, hanem az, hogy Ő mit akar... És nyilvánvaló (mert rajtad kívül még a vak is látja), hogy NEM TE KELLESZ NEKI!!!
Törődj bele, ez van...
42/61 A kérdező kommentje:
41.Válaszoló: Ő egy rettentő manipulatív ember aki makacs az érzéseivel szemben. Nem mutatja ki,de fáj neki is.És ezt a legjobb barátjától tudom.Sokat beszélgetünk és mondja,hogy nemtud rajtam túllépni,viszont el akar felejteni.
2017. ápr. 2. 17:01
43/61 BlackSword válasza:
Neked mindenre van válaszod??? Pici szivem, ha veled akarna lenni, veled lenne... De nem akar...
44/61 A kérdező kommentje:
43 Válaszoló: Megfog törni egy idő után..makacs,érdekes a szakításunk után se volt barátnője és a mai napig nincs barátnője :)
2017. ápr. 2. 17:52
45/61 BlackSword válasza:
Tudod Szivi, pont az exem jut rólad eszembe... Mi 4 évig voltunk együtt... Lehet vannak még érzelemfoszlányaim utána, de nincs az az isten, hogy újra együtt legyek vele... A tökömnek nem hiányzik a lelki terror...
46/61 anonim válasza:
Mi volt az a viselkedés ami miatt kiszeretett belőled?
47/61 A kérdező kommentje:
44.Válaszoló: Nem terrorizáltam őt lelkileg. Meg ilyenekre ne gondolj,egyszerűen túl sokat hisztiztem
2017. ápr. 3. 14:52
48/61 A kérdező kommentje:
Bocsánat #45-ös válaszoló
46 Válaszoló: Sok volt a hiszti meg a bunkóság és elege lett meg a depi..
2017. ápr. 3. 14:59
49/61 anonim válasza:
Lehet hogy ő már rég megtanulta azt amit én még csak most...
Hogy az ember csak egy idegig változik meg.
50/61 A kérdező kommentje:
49.Válaszoló: De épp ez az hogy én visszaváltoztam
2017. ápr. 3. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!