Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » FONTOS! Hogyan szerezhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS! Hogyan szerezhetem vissza az exemet?

Figyelt kérdés
Fél évig voltunk együtt,de már 7 hónapja külön utakon járunk.Viszont én még szeretem nagyon és szeretnék még egy esélyt kapni,mivel ő szakított velem azért mert a viselkedésem miatt kiszeretett belőlem.Úgy érzem,hogy azóta megváltoztam. Segítsetek kérlek,nagyon fontos!

2017. ápr. 2. 13:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:

#5:

1. Na persze. Most sem tudod felfogni a helyzetet és elfogadni a másik döntését.

2. Ez nem megérdemlés kérdése.

3. Ő meg téged nem akar.

4. Annó, de már nem.

2017. ápr. 2. 13:31
 12/61 A kérdező kommentje:

4.Válaszoló: Mi történt?

17/L vagyok..

2017. ápr. 2. 13:37
 13/61 A kérdező kommentje:

6.Válaszoló: 1.Szerintem elég a sok hiszti és a bunkóság.

2. Mert visszaváltoztam azzá az emberré akibe beleszeretett.

3. Valamiért érzem,hogy még kellek neki,mert ahol tűz volt ott mindig is lesz parázs.

4. Szerintem most is akar.

2017. ápr. 2. 13:45
 14/61 anonim ***** válasza:
100%

"17/L vagyok.."

Akkor mégis mit keresel a felnőtt párkapcsolatok kategóriában?

Most már értem, hogy miért ilyen gyerekes és értetlen a felfogásod!

2017. ápr. 2. 13:45
 15/61 anonim ***** válasza:

"Szerintem"..."Valamiért érzem"... "Szerintem"

semmit se tudsz, de nem baj, majd ha agyilag is felnősz, és tapasztalsz még jó sok mindent, akkor képes lesz az agyad is felfogni, hogy miről beszélünk mi itt neked

2017. ápr. 2. 13:48
 16/61 anonim ***** válasza:

Ja, hogy 17 éves?

Ez nem a tini kategória.

2017. ápr. 2. 13:50
 17/61 A kérdező kommentje:
7.Válaszoló: Én makacs voltam egy ideig,de már nem tudom,hogy mit tegyek.Bocsánat én voltam a pontatlan,fiú volt a barátom. Mivel lány vagyok és a másik nemhez vonzódom. :D Nem tudom bármit megtennék,ha kell meg is alázkodom. Csak fogadjon vissza.
2017. ápr. 2. 13:52
 18/61 anonim ***** válasza:
Akard, de jobb lenne felfogni, hogy ö nem akar téged. Pont, itt a vége a történetnek :)
2017. ápr. 2. 13:53
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

Kategóriát tévesztettél.

Ez itt a "Felnőtt párkapcsolatok" helye. Neked a "Tini párkapcsolatok" kategóriában lenne a helyed.

2017. ápr. 2. 13:56
 20/61 A kérdező kommentje:
9.Válaszoló: De ez működött csak valami mégis történt..
2017. ápr. 2. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!