Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » FONTOS! Hogyan szerezhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS! Hogyan szerezhetem vissza az exemet?

Figyelt kérdés
Fél évig voltunk együtt,de már 7 hónapja külön utakon járunk.Viszont én még szeretem nagyon és szeretnék még egy esélyt kapni,mivel ő szakított velem azért mert a viselkedésem miatt kiszeretett belőlem.Úgy érzem,hogy azóta megváltoztam. Segítsetek kérlek,nagyon fontos!

2017. ápr. 2. 13:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
11.Válaszoló: Valamiért érzem,hogy akar.
2017. ápr. 2. 14:05
 22/61 A kérdező kommentje:
14.válaszoló: Nemtaláltam a tini kapcsolatokat,ennyi a tévesztés. Attól,mert valaki így gondolkodik még nem biztos,hogy gyerekes. :)
2017. ápr. 2. 14:13
 23/61 anonim ***** válasza:

Egy 17 éves gyereknek hiába mond ilyenkor az ember bármit mert úgy is úgy fog cselekedni ahogy ő akar.

Nem erőszakolhatod rá magad valakire. Ha nem kellettél akkor nem, fogadd el lépj tovább.

Még annyi csalódás fog érni az életbe amiből tanulhatsz és majd megtapasztalod hogy hogyan is működnek ezek a dolgok.

2017. ápr. 2. 14:14
 24/61 A kérdező kommentje:
15.Válaszoló: Amiket mondtam az azért van,mert nem vagyok benne biztos,csak amiket közölnek a barátnőim akik beszélnek vele. Nemakarok már semmit se tapasztalni.
2017. ápr. 2. 14:20
 25/61 A kérdező kommentje:
16.Válaszoló: Kívánom,hogy ennyi gondod legyen az életben! :)
2017. ápr. 2. 14:27
 26/61 A kérdező kommentje:
18.Válaszoló: Szerintem még nincs vége,mert a barátnőim úgyis összehozzák,hogy beszéljünk. :)
2017. ápr. 2. 14:33
 27/61 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem rosszabbul is jártatsz. A pina nagy úr, és ha nincs más, akkor még párszor meg dug ÉS aztán DOB KI A KUKÁBA! Mert ez mostanában elég nagy trend lett.

Szóval tedd össze a kezed, hogy korrekt módon szakítottatok és lépj tovább!

Amúgy egy "kis hiszti" miatt senki nem fog szakítani veled aki komolyan szeretett. Én egy igazi hülye voltam a kapcsolatunk elején, a legtöbb normális ember kidobott volna mint macskát nagydologra... de a párom 1 év folyamatos veszekedés után sem hagyott el! ( Áldja meg az ég a türelméért!)

2017. ápr. 2. 14:34
 28/61 A kérdező kommentje:
19.Válaszoló: Úgyanaz a vonatkoztatás érvényesül mint a #16-os válaszolónak! :D
2017. ápr. 2. 14:40
 29/61 A kérdező kommentje:
23.Válaszoló: Nem akarok több csalódást, így is a szakítás után nagyon depressziós lettem és hanyagolok inkább mindenkit.. Nem erőszakolom magamat senkire,de ha egyszer kellettem, akkor még egy esélyt megérdemlek..
2017. ápr. 2. 14:47
 30/61 Noblesse Oblige ***** válasza:

1x általános iskolás is voltál, mégsem mehetsz oda vissza! :O

"egyszer kellettem, akkor még egy esélyt megérdemlek.."

1 esélyt kap mindenki az élettől. Vagy akkor élsz vele, vagy passzolsz. Lesznek újabb esélyek másoktól, de az élet nem egy csiki-csuki játék. Nagyon ritka a második esély, és még ennél is ritkább a boldog kimenetel...

2017. ápr. 2. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!