Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Hogyan szerezhetem vissza az exemet?
Egy 17 éves gyereknek hiába mond ilyenkor az ember bármit mert úgy is úgy fog cselekedni ahogy ő akar.
Nem erőszakolhatod rá magad valakire. Ha nem kellettél akkor nem, fogadd el lépj tovább.
Még annyi csalódás fog érni az életbe amiből tanulhatsz és majd megtapasztalod hogy hogyan is működnek ezek a dolgok.
Szerintem rosszabbul is jártatsz. A pina nagy úr, és ha nincs más, akkor még párszor meg dug ÉS aztán DOB KI A KUKÁBA! Mert ez mostanában elég nagy trend lett.
Szóval tedd össze a kezed, hogy korrekt módon szakítottatok és lépj tovább!
Amúgy egy "kis hiszti" miatt senki nem fog szakítani veled aki komolyan szeretett. Én egy igazi hülye voltam a kapcsolatunk elején, a legtöbb normális ember kidobott volna mint macskát nagydologra... de a párom 1 év folyamatos veszekedés után sem hagyott el! ( Áldja meg az ég a türelméért!)
1x általános iskolás is voltál, mégsem mehetsz oda vissza! :O
"egyszer kellettem, akkor még egy esélyt megérdemlek.."
1 esélyt kap mindenki az élettől. Vagy akkor élsz vele, vagy passzolsz. Lesznek újabb esélyek másoktól, de az élet nem egy csiki-csuki játék. Nagyon ritka a második esély, és még ennél is ritkább a boldog kimenetel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!