Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor múlnak el ezek a rémálmok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlnak el ezek a rémálmok?

Figyelt kérdés

Az exemmel4 évig voltam együtt és 3 éve szakitottam,mert nagyon agresszív volt.

Az első egy évben minden rendben volt össze is költöztünk . Aztán kezdődött a pokol... Mindenért megvert heti szintem volt,hogy többször is,ha rám nézett egy pasi azért is . Volt hogy párszor úgy megvert,hogy 1 hétig nem mehettem ki az utcára.Elvette az össze önbizalmam. Folyton kritizált . De állította ,hogy szeret. En hülye mindig megbocsátottam . Az elején még sajnálkozott ,hogy nem akart bántani,de később már bocsánatot sem kert mondván megerdemlem.Hazi cselédnek tartott,vert,kihasznált en meg hülye voltam . Később még a munkahelyenről is kirugatott,mert sok a pasi... Úgy kellett könyörögnöm,hogy mehessek újra dolgozni .Vissza menntem . Egyszer eljött elem a munkahelyre es amikor jöttem ki meghallotta,hogy 2 pasi utánam fütyül . Amikor haza értünk úgy megvert,hogy betört a szám . Ekkor telt be a pohar. Elkezdtem titokban alberletek utan nezni.Egy hét múlva a főnököm segítségével találtam egy lakást es már költözhettem is. Amíg dolgozott minden szó nélkül elköltöztem. Mire haza ért mar nem voltam ott. Ez után többször keresett a munkahelyemen,fenyegetett. Lecseréltem a számom es letiltottam minden honnan,de sajnos áll profilokrol még a mai napik írogat,de en sosem válaszolok.

A gond viszont az,hogy a mai napig heti szinten azt álmodom,hogy összever . Sajnos ez ranyomja a belyeget a mindennapjaimra. Van amikor csak azt almodom,hogy az ajto masik vegen all én pedig próbálnám becsukni de ő erőszakosan be akar jönni.

Amióta szakítottunk nem láttam es nagyon felek,hogy egyszer újra találkozom vele . Soha többe hallani sem akarok róla . Ha valaki hirtelen fordul felém en mindig össze rezdülök sajnos nagyon megviselt... Tudom én voltam a hülye hogy ezt hagytam...sajnos ezt csak utólag látom .

25/N

2017. márc. 24. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ezt egyedul nem fogod tudni megoldani, mert mar eleve az hogy ilyen helyzetbol nem cseszted pofan visszakezbol, hanem sok ideig elturted, azt mutatja, hogy onbecsulesbol sosem alltal a toppon, es ez azota meg csak rosszabb lett, ezt meg egyedul nagyon nehez lenne megoldani. Pszichologus lenne a jo valasztas szerintem.
2017. márc. 24. 10:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Mielőtt össze jöttünk nem volt semmi bajom magammal . Aztán folyamatosan épített le. En pedig vak voltam.Azota mar úgy ahogy rendbe jött az onbizalmam,de ezek a dolgok nem múlnak el nyom nélkül . Sajnos senkinek sem beszéltem soha róla,mert szégyelltem .Pedig tudom,hogy nekem nincs neki viszont annnal több van amit szegyelhetne . Az elején próbáltam védekezni,de esélyem sem volt ellene .
2017. márc. 24. 10:15
 3/6 kolosszus22 ***** válasza:
Szakemberhez kellene fordulni, vagy esetleg lehet ideje lenne 3 év után keresned egy normális pasit aki megbecsül és normálisan bánik veled és mellette még biztonságban is érezhetnéd magad az exedtől.
2017. márc. 26. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
3as véleményével vitába szállnék, normális pasit te fogsz tudni megbecsülni egy darabig, félni fogsz tőle is....legkisebb normális de számodra ellenszenves reakciójától meg fogsz ijedni. Nem tudom jól megfogalmazni de vszinű félni fogsz tőle. Még rendbe nem jössz.
2017. jún. 25. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Pszichológus semmire sem jó.Az lenne jó,ha tovàbbiakban mindenképpen kiàllnàl magagadért.Ha netàn ez az àllat felbukkanna mondd meg neki hatàrozottan,hogy nem akarod làtni soha többet mert bàntott.Soha többé nem engeded hogy bàntson.Nem ilyen embert akarsz.Igen,keress màst.Valószinű nem jàrsz ugyan igy mégegyszer de hatàrozd el,hogy az első goromba megnyilvanulàsnàl azonnal otthagyod.
2017. jún. 25. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyűjtsd össze az üzeneteket, ott vannak a tanúk, kérj távoltartást, hogy megnyugodj.

Nem szabadott volna hagynod :( nagyon sajnálom.

2017. jún. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!