Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért bámulnak feltűnően más nőt ha ott van mellette a barátnője?
mert bunkók :D
én általában nem figyelem az embereket, így nem nagyon tapasztaltam ezt, de itt amiket olvasok, hogy mellette a barátnője és a srác kb rácuppan valakire és még utána is fordul...
és ami vicc, hogy ezt a csajok eltűrik...
24F
Ahogy ilyet fog csinalni a pasim,elkezdek mas pasival ismerkedni,akire lecserelem.
N
Érdekes probléma ez. Valóban nők nagyon nem csinálnak ilyet, helyette ők inkább beszélnek arról hogy a dzsoni depp mennyire jó hapsi vagy xyz. Talán ez lehet a női ellenpárja. Csak arra nem jöttem még rá, hogy ez kölcsön kenyér visszajár alapon működik, vagy alapból szokták. Eddig 3 kapcsolatom volt és mindnél előjött ez. Volt amelyiknél megnéztem más nőket futólag, de volt olyan is, hogy abszolút nem érdekelt más. Pl a 3. kapcsolatomban nem néztem mást mégis volt ilyen. Ezért gondolom, hogy ez lehet az ellenpontja ennek.
30/f
Hát hatos, tévedsz, mert amíg Johhny Deppről csak álmodoznak a nők (már aki, 15 éve volt utoljára menő, de ez most mindegy), mert elérhetetlen, addig azok a nők, akiket az utcán v itt-ott megbámultok, nagyonis közel vannak.
A kérdésre válaszolva, azért, mert bunkók.
Én is legszívesebben kiszállnék olyankor az autójából, de eszembe jut, hogy milyen kényelmesen élünk a pénzéből és nyelek egyet magamban és hallgatok.
(remélem elég provokatívra sikerült)
Velem egyszer történt velem ilyej bántó eset.
Párom (expárom khm) utálja az egyberuhákat (nekem nem engedte szinte, hogy hordjak), mégis, egy szalagavatón úgy megbámulta egy egyberuhás csaj fenekét, hogy én szégyelltem magam helyette. A csajszi többször is elkapta a pillantását, de őt nem érdekelte. A keringőt kb nem is nézte. Hát, az hatalmas tüskét hagyott bennem.
A mostani párom vagy nem bámul, vagy nagyon ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!