Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! (24-30 között). Meddig lennétek/maradnának szexkapcsolatban ugyanazzal a nővel? Mi okból tartanának ki CSAK mellette?
Mi oka lehet h a pasi nem akar másik nőt? És több hetet kibír szex nélkül csakhogy a nővel d.ghasson...?
Ennyire megfogna titeket a csaj vagy már többet is éreznétek iránta? /nem feltétlen a szerelemre gondoltam/
a tobbet ereznibis lebet. de lehet hogy csak nehez mast talalni. vagy tenyleg annyira jo vele. vaagy nem akar trippert kockaztatni. szerintem a masodik a sansos, ha egy atlag/atlag alatti valakirol van szo.
-lvl70 swp warrior
Pont ez az ,h nem átlag alatti..,
Jo sportos testű férfi, akinek előttem kb minden napra jutott ket no legalabb.
Szerintem...
Ha pusztán szexkapcsolatról van szó és mégis heteket vár csak hogy veled szexelhessen, akkor:
1. Szerelmes lett beléd és onnantól a részéről ez már több, mint szexkapcsolat.
2. Nincs ideje csajozni és a kieső időket vad zsebhokival pótolja.
3. Hazudik és volt melletted más is.
Bocs, én 36 vagyok remélem nem baj, hogy idősebb a megadott életkor intervallumnál.
Egyszerűen kényelmes, hogy van valaki, aki mindig 'kéznél'
van.
Egy nőnek meg az a kényelmes, ha azt hiszi, egyedül van, nincs más nő a partiban.
Nincs érzelem, mert ez nem az érzelmekről szól.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!