Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után ezek a tünetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után ezek a tünetek mennyi idő után mulnak el? Többi lent.

Figyelt kérdés
Amióta megcsalt a feleségem egy jóval fiatalabb férfival,azóta valahogy minden borult pl,nem valami jó nekem vele a szex ami elötte tökéletes volt,nem érzem hogy a társam a feleségem stb,olyan lassan mint egy idegen nekem,pedig megbeszéltünk mindent megbocsátottam neki,azt mondja legyen már inteligens és felejtsem el,de ezek a dolgok maguktól jönnek bennem,menyi idő amire ez elmúlik? tapasztalat?
2017. jan. 9. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem intelligencia kérdése, én nem tudnék vele élni, pláne ha még neki állna feljebb!
2017. jan. 9. 12:25
 2/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Van egy rossz hírem... az nem megy ilyen egyszerűen, hogy megbeszélitek és holnap már minden rendben lesz.

Megcsalásnál a bizalom sérül. Ez amíg nem áll helyre addig nem lesz jó a kapcsolat sem.

Szóval a feleségednek bizonyítania kell a hűségét. És sok időt eltölteni együtt, visszatalálni egymáshoz. Szóval igen erősen közre kell működnie a felelségednek is, a helyreállításban. Sokat segít az, ha feltárjátok hol romlott el minden. Mi vezetett a megcsaláshoz, hogy éreztek most, és mit vártok jelen helyzetben a kapcsolattól és egymástól. Ha lövésed sincs az sem baj, majd kitaláljátok együtt. Ehhez pedig igen erősen partnernek kell lennie a feleségednek is. Ha csak elvárja, hogy minden jó legyen, az nem fog működni.

2017. jan. 9. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ezért mondják azt, hogy megcsalást nem lehet megbocsájtani, többé semmi sem lesz olyan, mint régen.

TE sem tudsz túllépni rajta, lehet, hogy soha nem fogsz rá úgy nézni, mint előtte.

És idővel ő is azt fogja érezni, hogy kár folytatni, és inkább keres mást. Akkor is félrelépett, mikor még jobb volt a kapcsolat, most hogy még rosszabb minden, csak idő kérdése, mikor érzi úgy, hogy elege van.

Ezt talán így jobb lenne minél előbb lezárni.

2017. jan. 9. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ha a feleséged így áll hozzá, hogy legyél intelligens és felejtsd már el, akkor kb soha nem fog elmúlni. Ha most pitizne neked és minden erejével azt próbálná bizonyítani, hogy őszintén megbánta, és igazán hálás, amiért megbocsátottál neki, és folyton azon lenne, hogy visszaszerezze a bizalmad, akkor idővel tényleg meg tudnál bocsátani és tényleg túl tudnál lendülni ezen- talán. De így, hogy még ő érzi magát megsértve, mert te nem tudod egyik pillanatról a másikra megbocsátani a dolgot, így nem fog menni.
2017. jan. 9. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Huhaa, gondolkozz már kicsit ember! :)

De megsúgom soha nem fog elmúlni.

Isten hozott a való világban.

2017. jan. 9. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Soha. Ha pár év nem elég akkor soha.
2017. jan. 9. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
"megbeszéltünk mindent megbocsátottam neki" Ez az ami nem igaz, önbecsapás. Ha megbocsátottál volna akkor már tultetted volna magad ezeken. De te inkább emészted magad. Igy soha nem kerültök egyenesbe.
2017. jan. 9. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megbocsájtani, és a mondandójából látszik, hogy csalni fog megint.
2017. jan. 9. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
A feleségeden múlik ha valóban egyszeri alkalim volt tévedés bizonyítani akar majd neked újraépíteni a bizalmat és a hűséget. Elfelejteni soha nem fogod. Én 10évvel ezelőtt megcsaltam a párom egy fiatalkori tévedés volt azóta összeköltöztünk házat vettünk esküvő kutya gyerek de néha még felbuggyannak benne a régi dolgok.
2017. jan. 11. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!