Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
A párom elég rosszul bánt velem...(későn vagy nem is jött haza,kisabált velem)
Pihentettük a dolgot és hát beleszerettem egy másik férfiba. Azt gondoltam hogy ebből nem lehet gond,mert már ő is túllépett rajtam...sajnos nem... Nemrég felkeresett és nagyon cuki volt,bocsánatot kért mindenért és elmondta mennyire szeret...
Szerintetek hogyan mondjam el neki hogy vége?
Ti mit csinálnátok?
Negatív hozzászólók kerüljenek!
Előre is nagyon köszi!
Így...mond meg, hogy nagyon kedves tőle ez a gesztus, de ez nem így működik! Sok rosszat tett, megbántott téged hosszútávon, benned ez megtört valamit, és ennyi...részedről lezártad a dolgot, most már hiába cukiskodik...
Azt is elmondhatod, hogy nemrég megismerkedtél valakivel, és nem szeretnéd vele újrakezdeni...ennyi.
Ha ezt korrekten elmondod neki, akkor nem vádolhat senkivel, a te lelkiismereted pedig tiszta marad.
Ezt így már kár cifrázni.
Mond meg neki, hogy részedről vége, hogy van valaki más, és ennyi. Utána pedig ne hagyd sem azt, hogy elkezdje visszakönyörögni magát (ez elég mocsok dolog lenne az új férfival szemben), sem azt, hogy "maradjunk csak barátok", mert az rövid távon sosem a barátságról szól, hanem a visszaszerzésről (ha barát akar lenni, akkor majd legyen barát később, ha rendeződtek mindkettőtöknél a dolgok fejben)
Szerintem elég korrekt vagy, ha beleszerettél másba, nem csaltad meg és azon gondolkozol, hogy mondd meg neki.
Egyszerűen állj elé, és közöld vele ezeket, amiket nekünk leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!