Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogy?

Figyelt kérdés

Csütortökön szakított velem a párom majdnem másfél év után (együtt éltünk, terveztük a jövőnket). Nagyon hirtelen volt ez az egész, péntek óta nem beszéltünk, viszont kiderült, hogy terhes vagyok. A párom jelenleg vidéken van a nagymamájánál kiszellőztetni a fejét aztán jön vissza pestre hogy ki tudjon mrnni Németországba 2 hónapra. Mikor közöljem vele a nagy hírt? Nem akarom, hogy a gyerek miatt szeressen ha úgy dönt, hogy vrlem lesz. Mit tegyek? :(

L/20

2017. márc. 19. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt döntsd el, hogy nélküle képes vagy-e vállalni a gyereket. 20 évesen azért erre nem sok esély van, lásd be. Minél hamarabb üljetek le és beszéljétek meg a lehetőségeket, addig, amíg még valódi alternatívák vannak.
2017. márc. 19. 09:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Szerencsés helyzetben vagyok mert amióta dolgozom (lassan 2 éve) gyüjtök plusz a szüleim támogatnak. Van lakásom is. Nehéz lenne egyedül de én vállalnám, de én azt akarom hogy legyen apja a babámnak és hogy azt lássa hogy anya meg apa szeretik egymást és ha ezt nem tudom neki megadni ezt ez olyan borzalmas szomorúsággal töltene el.

Februarban beszélgettünk erről és lelkesen beszélt róla és h milyen boldog család lennénk meg h én milyen csodás anya lennék. Remélem, jó fog kisülni ebből

2017. márc. 19. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha februárban még erről beszélgettetek, miért szakítottatok egy hónapra rá?

Tényleg amint tudsz, beszélj vele.

2017. márc. 19. 10:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hirtelen így döntött... nem is értem. Gondoskodtam róla, mostam, főztem rá, az ügyeit is én intéztem... remélem rájön, hogy ez így nem jó. Fogok vele beszélni, csak várom, hogy jelentkezzen.
2017. márc. 19. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt a fő kérdés az, hogy mindenképpen megtartanád, vagy ha nem lenne apja, akkor elvetetnéd?

Ha mindenképpen megtartanád, akkor lehet érdemes neki megadni azt a két hónap különtöltött időt, addig mindketten kicsit rendbe szeditek magatokat.

Ha nélküle elvetetnéd, akkor viszont nem tudsz várni, akkor a nyakába kell zúdítani dolgot - de akkor viszont az nagyon sok, nagyon őszinte beszélgetést igényel, mert ha melletted dönt, akkor mindig benned lesz a fent írt kétely.

Nehéz helyzet, nem irigyellek.

2017. márc. 19. 11:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Mindenképp megtartom, kíváncsi leszek mi lesz ebből :(
2017. márc. 19. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Hat sztem azért szakithatott mert lehet neki ez nem menne hogy kint melozik és kevesebbet tudtok majd talizni !
2017. márc. 24. 01:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Utólag kiderült, hogy nem megy ki. Itt dolgozik újpesten. Viszont még mindig nem tudja mert várom, hogy keressen. Mindennap dolgozik azóta. A fene majd megöl de nem akarok ráakaszkodni pedig legszívesebben azt csinálnám
2017. márc. 25. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért az, ha szólsz neki, hogy valamikor szeretnél találkozni, mert beszélnetek kéne, nem ráakaszkodás.

Tudom, hogy azt mondtad, mindenképp megtartod a babát, de sokkal korrektebb lenne, ha még időben beszélnél a pasival, kevésbé érezné, hogy kész helyzet elé van állítva.

Nincs olyan sok időd, ne halogasd.

2017. márc. 25. 21:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Tegnap este beszéltünk, ráírtam. Szerdán találkozunk, de olyan hűvös volt... borzalmas érzés. Szerdán délután közlöm vele a hírt. Bárcsak minden rendben lenne és boldogok lennénk együtt és visszaköltözne, boldogan várnánk a kislányunkat/kisfiunkat...
2017. márc. 26. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!