Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan par honappal hogy lehet szerelmes?
nem függ időtől, hogy lehet e szerelmes :)
meg lehet már rég túltette magát a szakításon...
lehet elgondolkodott, hogy mit hogyan szeretne az új kapcsolatában és azért kapja ez a lány ezt...
vagy csak vissza akar vágni neked...
24F
Szakítás után pár hónappal miért nem a saját dolgoddal foglalkozol? Sosem értettem azokat a nőket/férfiakat, akik lezárják a kapcsolatukat, és hónapokkal később is féltékenyen lesik, hogy a másik mit csinál.
Nem bántásból, de ez a hajó, bármennyire is hosszú volt a kapcsolat, már elúszott, neked is túl kéne lépni, nem pedig a múlton rágódni. Te is jobban éreznéd magad tőle.
Miért ne lehetne szerelmes?
Hat év alatt ha nem gondoztátok piszkosul lapos lehetett a kapcsolat - nem véletlen a szakítás -, érthető, hogy könnyen szerelembe esik.
Mellesleg mit foglalkozol vele, ő a múlt, és láthatóan továbblépett.
Mi már másfél éve szakítottunk exszel, én azóta együtt élek egy férfival, ő meg folyton utánam nyomozgat, meg ilyesmi - barátoktól hallom. Nevetséges.
Ha egy sokéves kapcsolat véget ér, az nem egyik pillanatról a másikra történik, hanem fokozatosan zajlik a kiábrándulás, legalább az egyik félben. Mire szakításra kerül sor, addigra már nincsenek pozitív érzések, sőt, inkább a negatívak dominálnak a másik iránt. Ha nem így lenne, nem történt volna szakítás.
Szóval itt valószínűleg nem arról van szó, hogy pár hónapja volt feldolgozni a kapcsolat lezárását, hanem mire eljutott a szakításig, már réges-régen feldolgozta. Én legalábbis így voltam vele, amikor egy hosszú (6 évnél hosszabb) kapcsolatban szakítottam. A szakítás már a legvégső fázis volt, nem volt már mit feldolgozni utána.
Persze van, hogy a másik fél nem ugyanazt éli át, nem ugyanazok a folyamatok zajlanak le benne, ő még benne él a kapcsolatban és számára derült égből villámcsapásként jön a szakítás, még akkor is, ha előzőleg voltak figyelmeztető jelek, csak nem akart róluk tudomást venni. Én az exemnek éveken át jeleztem a problémákat, de nem fogta fel, meg volt róla győződve, hogy úgysem hagynám el. Hát tévedett...
Jó, de akkor sem a te dolgod, hogy mit csinál.
Hat év, igen, de abból ő már ki tudja, mióta nem szeretett, vagy volt veled más miatt? Ugyanis egy szakításig nem egyik pillanatról a másikra jut el az ember, hanem komoly márlegelés, tépelődés előzi meg (előtte kiábrándultság, unalom, megszokás, stb.).
Az, hogy TE nem vetted észre, hogy szar a kapcsolatotok, és nem ültetek le normálisan megbeszélni, hogy mi legyen, szívás, meg ő is hülye volt, hogy nem akarta megmenteni.
Vagy akarta valamelyikőtök, de a másikat már nem izgatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!