Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki nem hianyzom?
Figyelt kérdés
Szakitott velem a baratom honapokkal ezelott. Van uj baratnoje. Engem sajnos megutalt mert nekem is volt mas pasim o kozben. Nagyon hianyzik.2017. márc. 12. 15:54
1/4 anonim válasza:
........és akkor megint felmerül a kérdés a kérdésre, hogy erre mégis milyen választ vársz ?
3/4 anonim válasza:
Az ő közben, azt jelenti,hogy amíg vele voltál addig más pasikkal is voltál (mert akkor nem csoda,hogy megutált), vagy azóta,hogy szakítottatok volt neked is pasid (de akkor meg nem értem miért utált meg, szakítás után nincs köze hozzá)?
4/4 anonim válasza:
Tehát kronológiai sorrendben:
Megcsaltad, megutált, szakítottatok, új barátnője van, neked hónapok után is hiányzik.
Akkor felmerül a kérdés, hogy miért qrtál félre?
Ez a hajó már elment, mással van, nagy valószínűséggel szereti, mert nem nyomnak pisztolyt a fejéhez, hogy vele legyen.
Hogy hiányzol e neki?
Nem.
De miért is kellene hiányoznia neki egy r.bancnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!