Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeret még vagy csak hiányzom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még vagy csak hiányzom neki?

Figyelt kérdés
Ex barátnőmmel több mint 6 évig együtt voltunk,együtt is éltünk.Elég sokat veszekedtünk a kapcsolat utolsó 1 évében,aztán megismerkedett egy sráccal és viharos gyorsasággal szét is mentünk mert így akarta és vele összeköltözött.Ez 4 hónapja volt.Aztán kb.5-6 hete, heti rendszerességgel keres telefonon.Elég sokat beszélünk meg háromszor találkoztunk is.De ez nem megbeszélt dolog volt,szimpla véletlen.Én még mindig szeretem őt.igaz nem kerestem egyszer sem,de a közeledését sem utasítom el.Vajon ő még szeret és visszacsinálná az egészet vagy csak a megszokás,hiányérzet dolgozik benne?Én 35 vagyok ,ő 29 éves.
2016. febr. 22. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret már, a kapcsolat utolsó évében sem szeretett, máskülönben nem úgy dobott volna el mint egy lyukas zoknit.
2016. febr. 22. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Még akkor sem hiszem hogy ezt tudnunk kellene ha bármi használhatót leírtál volna a dolog megítélésének érdekében.

Sajnos ki kell ábrándítsalak itt nem fészkelnek Jedi meseterek hogy az erő megsúgja nekik hogy éppen az univerzum milyen titkokat rejteget számodra.

Tisztelet a kivételnek.

2016. febr. 22. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Szvsz.: "legyunk csak baratok" szituaciot tudok csak elkepzelni. Bar az is lehet, hogy nyitott kapcsolatot szeretne (vagyis veled de massal is lenni). Nem lehet kizarni ezt sem (de nem feltetkenul ez lesz az igaz).

Summa: kerdezd meg ot, mit akar.

2016. febr. 22. 22:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle már.Azt mondta,hogy a sok veszekedés ellenére is eszébe jutnak a szép dolgok.Meg szerinte ha valami oknál fogva újra összejönnénk,akkor szerinte negyed ennyit nem veszekednénk mint anno.
2016. febr. 22. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezek után újra összejössz vele akkor csak szánni tudlak.

1) Ha arra ment ki az egész, hogy féltékennyé tegyen vele akkor egy játszmázós lotyó aki a másikat is ugyanúgy kihasználta a céljai elérésében.

2) Ha neked ezek után lenne gusztusod hozzá, hogy kidobott és mással kefélt akkor egészségedre.

3) Ha újra össze akarna jönni veled akkor miért történt minden úgy, ahogy? Miért szakított és költözött össze egyből valaki mással?

Igazából SEMMILYEN érvet vagy okot nem tudok mondani, hogy miért kellene újra összejönnöd vele.

A helyedben én nem is beszélnék vele mert nincs is okod rá. Ha nem vennéd észre, csak forgatja a kést a szívedben te meg álmodozol a semmiről közben.

Figyeld meg, ha összejönnél valakivel, még ő próbálná aláásni a kapcsolatodat...

2016. febr. 22. 22:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért mentünk szét mert ez a srác tele van pénzel.Mi meg elég takarékon éltünk.szerintem rájött,hogy a pénz nem minden.Csak nem vallja be...
2016. febr. 22. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Vagy ki akar hasznalni, vagy csak baratsag extrakkal.

En az elso fele hajlok.

2016. febr. 22. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Tehát ezek mellett még anyagias haszonleső is.

Egyre szimpatikusabb a nő...

2016. febr. 22. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos nagyon anyagias.Pedig jó szakmája van.Fodrász.Csak elég lusta.
2016. febr. 22. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól látod kèrdező.Vissza akar táncolni.De legyen eszed, ne fogadd vissza.
2016. febr. 23. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!