Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehetséges, hogy a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a régi csalódások emléke egyszer közömbössé válik majd?

Figyelt kérdés

mert engem réges-régi dolgok még mindig bántanak, pedig már révbe értem,és boldog vagyok. De ha nagy ritkán eszembe jut, vagy ha arra gondolok,mi lenne, ha összefutnék véletlenül vele, rossz érzés fog el. Szabadulni szeretnék ettől.

Hogy lesz ez majd öreg koromban?

2017. márc. 11. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nincs már benne az életedben az, akivel kapcsolatban bántanak a múltbeli történések azon túl kell lépni.

el kell ásni jó mélyre magadban. Ha viszont ismét találkoztok mindig eszedbe fog jutni, de ezzel nincs baj. Őt így őrzöd meg az emlékedben, a negatív történéssel együtt.

Miért gondolsz a múltra?

2017. márc. 11. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Bizony ám, hogy közömbös leszel! :)

A csalódások meg kellenek az élet minden területén, mert azokból tanulunk.

2017. márc. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!