Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szex az ex-szel felhozhatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az ex-szel felhozhatja a régi érzelmeket, amik már kihűltek? 25/L

Figyelt kérdés
Vagy a fiú ilyenkor minden esetben csak kihasználja a lányt, és hajlamos szépeket is mondani, ígérgetni, hogy újra együtt lesznek? És nem érez semmit?
2016. dec. 30. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fél kihasználhatja a másikat, ez nem nemspecifikus.
2016. dec. 30. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
És te meg megkajáltad...ne mááár...jaaaj devla'
2016. dec. 30. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Minden előfordulhat.

Viszont az valószínű, hogy a természete nem fog megváltozni (és a tiéd sem). Ha szeretnétek újra együtt lenni, akkor azt nézzétek meg, hogy sikerült-e megváltoztatni a problémát, mai eltávolított titeket?

2016. dec. 30. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
...ezt így hogy? Alapból nem lenne ilyen szituáció, mert csak azzal fekszik le az ember akit szeret.
2016. dec. 30. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Lelki instabilitású nő az ilyen. :)
2016. dec. 30. 23:19
 6/7 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Szerintem nem, baromság exxel összejárkálni dugni, ami erre energiát fordítasz addig sose szakadsz ki teljesen a kapcsolatból és nem törlöd ki magadból. Magyarán addig esélyed sincs egy új, normális kapcsolatra. Az ex meg ettől nem fog jobban szeretni, de arra jó leszel neki h ellője a patront.

Volt egy exnőm akit szerettem, de kicseszett velem, szakítottunk, fél év múlva megkeresett újra, h megbánta stb., újrakezdené. Nem akartam bele menni, de jött azzal h csak menjek át, legalább szexre összejárhatnánk, mert az jó volt és hiánya van. Belementem, mert nem volt senkim és eléggé hiányom volt már nekem is. Ő is azt gondolta h majd ezzel újra megfoghat, de az igazság az, hogy soha nem tudtam már rá úgy nézni mint előtte és már kívánni sem kívántam úgy mint előtte azok után amit tett, a szex sem volt így az igazi. 2X voltam így vele, aztán megmondtam neki, hogy felejtsük el ezt a szexelős dolgot is, nem akarok már tőle semmit!

29F

2016. dec. 31. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Emberfüggő.

Nem ismerjük őt.

2017. jan. 31. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!