Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek? Nem tudom hogy szakítsak-e vele, de nem merek félek hogy megbánom.
Nem tudom hogy szakítsak-e vele, de nem merek félek hogy megbánom.
4 éve vagyunk együtt, meguntam már nem vagyok szerelmes szinte csak jó vele lenni.Soha nem megyünk semerre pedig én még most kezdeném élni az életem. A szex sem működik. Unalmas nagyon , Itt él nálunk . Fogalmam sincs mit tegyek vágyok a 'szabadságra', nem is tudom hogyan mondjam el neki.
"Sosem megyünk jó érezni magunkat, nekem így nem jó. Nem jó szexuális éeltünk sem és nem vagyok beléd szerelmes. Szeretnék véget vetni e állapotnak köztünk."
Még valami?
Mennyit szoktatok beszélgetni egymással?
Ha nulla a kommunikáció és nem tudtok egymással normálisan bármiről bármikor beszélgetni, akkor minek vagytok még együtt?
Plusz, a fent leírtakat közölted már vele? Tudod, néma gyereknek az anyja se érti a szavát!!
Jó lenne egy tartalmas beszélgetés, hogy helyre hozzátok a hibákat, ha nem változik semmi, akkor szakíts, vagy maradj a további nyomorultságos kapcsolatodban, ami jobb nem lesz, ha egyik fél se akarja megjavítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!