Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, hogyan?

Figyelt kérdés
Egy kb 1 hónapos kapcsolatról van szó.. A leányzó elég viszakozó volt a kapcsolat felé, de én úgy éreztem, hogy Ő kell nekem. Viszont ez mára rohamosan megromlott, egyáltalán nem azt érzem, amit az elején. Kimondottan idegesít. Állandóan ír, folyamatosan a problémáival kell foglalkoznom, de az, hogy nekem is vannak problémáim, az nem lényeg. Lelkileg nagyon gyenge, lestrapált. Én is egy elég komoly kapcsolaton vagyok túl, és úgy érzem, hogy most sokkal inkább egyedüllétre, meg a hobbimra van szükségem, mint egy kapcsolatra, ahol semmi magánéletem nincs, semmi időm magamra, állandó az idegeskedés, és mindenbe beleszól. Nagyon tartok tőle, hogy a jelenlegi helyzetében tönkre fog menni idegileg, de nem akarom átverni, és nem akarok játszadozni vele. Nem tudok a szemébe nézni, nem tudok vele kedves lenni, de most egy olyan helyzet áll fenn, hogy mellette kellene lennem, de már nem megy.. Mit tegyek? Legyek önző, és foglalkozzak csak magammal, vagy viseljem el ezt az egészet addig, amíg nem javul az állapota?
2017. márc. 9. 14:47
 1/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem beszélj vele erről, hogy mit érzel...
2017. márc. 9. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Abban semmi önzés nincs, hogy egy olyan kapcsolatot lezársz még az elején amiről érzed, hogy nem tudna működni és már most nem vagy boldog benne. Legalább nem rabolod a lány idejét.

Pont a másik lehetőség lenne az önző hozzáállás.

2017. márc. 9. 14:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Én is így érzem, csak jelenleg elég komoly trauma közepén van, és ha most kimondom a végét, akkor olyan lelkiismeret furdalásom lesz, hogy elviselhetetlen..
2017. márc. 9. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:

És véleményed szerint meddig tart a traumából kikászálódnia?

Nézd, úgyse tudsz 100%-ig mellette lenni, segíteni neki ebben. Most az jobb, hogy kínlódtok egymás mellet?? 1 hónapos kapcsolat, nagyon friss, túl fogja élni.

Bár azt is jó lenne tudni, mi a trauma?!

2017. márc. 9. 15:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Az édesapja kórházba került, strokeal.. Iszonyatosan rosszul érzem magam, és ez már csak fokozódni fog..
2017. márc. 9. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez "oszt" szerelem. Jó kategóriába tetted. Hagyd el ,jobb lesz neki nélküled....
2017. márc. 9. 18:43
 7/9 A kérdező kommentje:

"Kedves" #6!

Felnőtt párkapcsolatok»Szakítás menüpontba raktam. De neked itt semmi keresnivalód, hiszen nem vagy felnőtt..

2017. márc. 10. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:
A szerelembe raktad ,te ,csak a módi átrakta!!
2017. márc. 10. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

"Én is egy elég komoly kapcsolaton vagyok túl, és úgy érzem, hogy most sokkal inkább egyedüllétre, meg a hobbimra van szükségem"

Ezt nem lehetett volna a kapcsolat előtt letisztázni magadban?

2017. márc. 11. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!