Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti felköszöntitek születésnap, névnap, nőnap a volt barátnőtök?
Nem.
Talán, ha nagyon komoly kapcsolat lenne és jó szájízzel szakítunk, szóval nem megcsalt, vagy ilyesmik.
Vagy, ha vannak közös gyerekeink válás után. Jó példával kell elöl járni a gyerekek előtt.
#4 Nem tudom mi értelme van ennek a kérdésnek, de nem és nem és nem. Az összes exemnek örülök, hogy olyan távol vannak tőlem, amennyire csak lehetnek.
Szóval, hogy felfogd: Ha ma szakítok veled, akkor holnap már nem is létezel a számomra.
Ne vedd a szívedre, most fogyott el náluk a "kannás-sör"...
Én jóba vagyok több exemmel is, és eszembe jutott, hogy egyik-másikra ráírok, hogy amúgy boldog nőnapot, de nem volt túl sok motivációm rá. Semmi para nem lett volna belőle, csak nem érdekelt annyira, hogy meg is írjam nekik.
Az egyikkel nagyon jó barátok vagyunk már 5 éve (első szerelmem volt még 15 évesen) és vele mindig sms-t váltunk mindkettőnk szülinapján és névnapján is. Ő is tudja fejből a szülinapomat és a névnapomat, és én is az övéit. Amúgy ő valszeg azért tudja, mert a szülinapomon szakított velem anno :'D Az is szép volt :) DE kaptam tőle csokit, ami finom volt :) Milka :D
Szóval szerintem nincs azzal para, ha felköszöntöd az exedet. A kérdés az, hogy milyen kapcsolatban álltok.
Nem tartom érettnek azokat az embereket, akik gyűlölik az exeiket stb. Biztos, hogy nem csak egy ember hibája, ha vége egy kapcsolatnak ÉS az ilyen mély sebet ejt. Ha megcsalás, még akkor sem.
Szerintem lehet is és érdemes is kibékülni az exekkel, persze ez nem újra összejövést jelent, csak békét. Barátságot. Ismerősi szintet stb. Semmi "Onnantól nem létezel a számomra! "
De a nőnap nekem nem jelent sokat. Egy embert köszöntöttem föl, mert mutogatta nekem, hogy milyen szép virágot kapott a pasijától.
Meg még egy Zoltán barátomat, hogy : "Hé Zoli, boldog nőnapot! :D "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!