Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még így is esélyem? (Ex visszaszerzés)
Az exem összejött az exével. Most lesz szombaton 3 hete hogy szakított velem. (ugye abban az ex visszaszerzős könyvben is 3 hetet írtak,de még nem érzem magam felkészültnek ezért még 1 héttel tovább tolom)
De tegnap összejött az exével. Kissé félek,hogy ha ráírok esetleg nem ír vissza.
Akik már jártak hasonló helyzetben kérem, írjatok valami tippet,tanácsot,de negatív kommenteket most kérlek mellőzétek,köszönöm :)
/De ha még is elkezdenénk beszélgetni, írni fogok kommentet! /
Esély mindig van, DE...
Tapasztalataim szerint, ha valaki visszamegy az exéhez, akkor 2 dolog lehetséges:
- Rövid időn belül újra szétmennek (ez a gyakoribb).
- "Örökre" együtt maradnak (elég ritka).
Az első esetben "csak" türelmesnek kell lenned.
A másodikban meg el kell fogadnod és elengedned.
Viszont ez a 2 opció mindenkire vonatkozik, ha újra össze akarsz jönni az exeddel, akkor legyél tisztában azzal, hogy nagy valószínűség szerint nem fog sokáig tartani és nem lesz már olyan jó.
Én is olvastam azt a könyvet (pontosabban 4-et), ki is próbáltam a módszert, nem is egyszer, de sajnos hosszú távon nem működik és ennek szerintem az az oka, hogy ha te meg is változol, a másik nem fog, ill. ha a változás túl nagy nálad, ami már nem passzol az alaptermészetedhez, akkor előbb-utóbb visszaváltozol.
Ne ringasd magad abba*
Bocsi elgepeltem.
Egyetertek az elottem kommentelokkel a konyvvel kapcsolatban.
Velem nyaron szakitott a barátom (nem az en hibambol) akkor mar reg megvolt a konyv es egybol elkezdtem alkalmazni. 2het mulva magatol visszajott (bar szerintem ennek nem sok koze volt a konyvhoz csak mivel letiltottam 5ev utan hianyoztam neki) de kb. 4 honapig birtuk egyutt mert semmit nem valtozott (lesz*rta a fejem) es megint szakitottunk.
Ezutan ugyanigy nem foglalkoztam vele, elvoltam magammal es a a barataimmal, o meg 2honap mulva megint ossze akart jonni. Huztam kicsit az agyat hogy lassam komolyan gondolja-e, megbeszeltunk mindent az elejetol a vegeig es mivel O VALTOZOTT es nem en igy a problema is megszunt, (mert o volt az oka) es azota minden tok jo. :)
Amugy nem mindegy hogy az exevel meddig volt egyutt es veled meddig. Pl. ha veled sokaig (evekig) volt egyutt es az exevel par honapot vagy komolytalan volt a kapcsolat akkor valoszinu csak seggtorlonek hasznalja, ha forditva akkor te voltal a seggtorlo. Szerintem az utobbi esetben felesleges próbálkozni mert akkor kozben sem szeretett nyilvan :( Persze amit leirtam nem torvenyszeru, csak altalaban igy van. Sajnos igy nehezebb mondani barmit mert nem tudjuk a korulmenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!