Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült Exxel összejönnötök a későbbiekben?
Én soha nem jönnék össze egyetlen exemmel sem. Nem véletlen, hogy szakítottunk, ráadásul ma már egyik csaj sem tetszik külsőleg sem.
Ha történetesen kijavítanák minden korábbi hibájukat, én attól még ugyanilyen maradnék, ráadásul én olyan egyesélyes srác vagyok, nem szoktam lelkizős kérdést csinálni ebből az újramelegítésből. Nagyon sok hal van még a vízben.
Ne akarj exszel újra összejönni.
Én sem tenném mert úgysem tudnék megbízni benne többé. És megláttam egy olyan arcát is ami miatt inkább elkeseredtem, hogy egy ilyen embert szerettem.
Okkal mentetek szét és ez az ok nem változna a későbbiekben sem. A régi sebek pedig feltépődnek amik még hamarabb tönkre tennék a kapcsolatot.
Nem, de próbálkozott. Én nagyon szerettem őt, ő dobott ki. Egy apróságon összekaptunk, még csak nem is veszekedtünk, ő meg hirtelen kidobott, hozzátéve egy nappal később, hogy nem is szeret (pár nappal előtte még azt mondta, szeret). Hiába szerettem szakítás után is, 2 okból sem engedtem a könyörgésnek.
1. A szeretet/szerelem nem naponta változik, és nem játszunk azzal, hogy hol ezt mondjuk, hol azt, hogy ja mégsem.
2. Ha egy apró hülyeségen így felkapta a vizet és kidobott, nem fogok örök rettegésben élni, hogy jaj nehogy megharagudjon rám megint és kidobjon.
Azóta persze rég túlvagyok rajta, ennek kb. 6-7 éve. Ő még néha mindig bepróbálkozik, sokszor még akkor is, ha épp van barátnője. Én mindig elhajtom :D
Egy exxel szexelsz ezerszer
's nem engeded kereszted el
keress helyette rendes embert
mert kegyetlen veszted lesz ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!