Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sikerült Exxel összejönnötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült Exxel összejönnötök a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Rájöttem a saját hibáimra, hogy hol szaladnak el a kapcsolataim mi hiányzott belőlem és mi volt nyomasztóan sok épp ezeken szeretnék javítani első sorban a saját magam érdekében, de nagyon jó érzés lenne ha ezt egy olyan személy is észrevenné aki fontos a számomra. Az élet ad erre lehetőséget szerintetek? Második esélyre? Semmiképp sem most akarom ezt, nekem a változás 1-2 évembe belefog telleni.

#ex #visszaszerzés #hanyagoltság stb.
2016. márc. 30. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Én soha nem jönnék össze egyetlen exemmel sem. Nem véletlen, hogy szakítottunk, ráadásul ma már egyik csaj sem tetszik külsőleg sem.

Ha történetesen kijavítanák minden korábbi hibájukat, én attól még ugyanilyen maradnék, ráadásul én olyan egyesélyes srác vagyok, nem szoktam lelkizős kérdést csinálni ebből az újramelegítésből. Nagyon sok hal van még a vízben.

2016. márc. 30. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne akarj exszel újra összejönni.

Én sem tenném mert úgysem tudnék megbízni benne többé. És megláttam egy olyan arcát is ami miatt inkább elkeseredtem, hogy egy ilyen embert szerettem.

Okkal mentetek szét és ez az ok nem változna a későbbiekben sem. A régi sebek pedig feltépődnek amik még hamarabb tönkre tennék a kapcsolatot.

2016. márc. 30. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Bár én is rájöttem a hibáimra, meg változtam is, de már késő. Az élet mindig tele van lehetőséggel!! :D Ha úgy akarja két ember, úgy is összejönnek ismét. Bár kicsi az esélye. Ha felismerted a hibáid és tudsz változtatni rajta, akkor ez egy adu ász lehet az exnél , esetleg a későbbi kapcsolataidban. F
2016. márc. 30. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, de próbálkozott. Én nagyon szerettem őt, ő dobott ki. Egy apróságon összekaptunk, még csak nem is veszekedtünk, ő meg hirtelen kidobott, hozzátéve egy nappal később, hogy nem is szeret (pár nappal előtte még azt mondta, szeret). Hiába szerettem szakítás után is, 2 okból sem engedtem a könyörgésnek.

1. A szeretet/szerelem nem naponta változik, és nem játszunk azzal, hogy hol ezt mondjuk, hol azt, hogy ja mégsem.

2. Ha egy apró hülyeségen így felkapta a vizet és kidobott, nem fogok örök rettegésben élni, hogy jaj nehogy megharagudjon rám megint és kidobjon.

Azóta persze rég túlvagyok rajta, ennek kb. 6-7 éve. Ő még néha mindig bepróbálkozik, sokszor még akkor is, ha épp van barátnője. Én mindig elhajtom :D

2016. márc. 30. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült. Ugyanazok a problémák jöttek elő újra és újra. Aztán megint vége lett.
2016. márc. 31. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy exxel szexelsz ezerszer

's nem engeded kereszted el

keress helyette rendes embert

mert kegyetlen veszted lesz ez

2016. márc. 31. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!