Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő, hogy tetoválás miatt szakítani akarok a barátnőmmel?
Sosem bírtam a tetkókat, amikor összejöttünk, még nem volt neki. Most viszont elhatározta hogy csináltat, ráadásul többet is. Már van is időpontja a szalonba, egy hét múlva már össze lesz firkálva a bőre. Én ezt nem tudom elviselni, meg is mondtam neki. Ő erre mindjárt különféle nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetett, továbbá a fejemhez vágta, hogy ezek szerint csak a testéért szerettem.
Nektek mi a véleményetek erről? Kinek van igaza?
A tetkó is lehet olyan valakinél, mint a dohányzás. Ha kizáró ok, akkor nincs mit tenni sajnos. Ismerek nem egy ilyen embert, akinél nem jön be. Ha számodra nem elképzelhető, akkor nem erőltetheted a barátnődre, hogy mondjon le róla. Ő neki meg fontos téma.
Ilyenkor sajnos a külön utak működnek csak.
"Pl. én egy vékony lány vagyok, és a pasimnak így tetszettem meg, ilyennek szeretett meg."
Ezen a mondaton kihaltam.:D Szóval a pasid nem felszínes, csak nem szeretne, ha már nem lennél vékony, értem.:D
Hülyeség, hogy egy tetkó miatt hirtelen más lesz a személyisége valakinek. Akkor azelőtt is olyan volt neki, amilyen, ki kellett volna ismerni a másikat még párkapcsolat előtt. Ne jöjjetek a süket dumával, csak ismerjétek be, hogy a látvány és a tudat zavar titeket, úgyis ez az igazság.
Én inkább a kérdező barátnőjével értek egyet, biztos van olyan kapcsolat, ahol a felek néhány külső változás miatt kiábrándulnak egymásból, de hogy abban semmi szerelem nincs, az is biztos. Tapasztalatból mondom, még sosem jutott eszembe azért otthagyni valakit, mert olyat csinált a testével, ami nekem nem tetszett. Sokkal ragaszkodóbb vagyok ennél.
#22 Miért felszínes, ha azt mondom, hogy te lány én veled 30 évig együtt szeretnék élni egy monogám kapcsolatban, szeretnék gyereket is tőled, szexet is szeretnék tőled, de a szexhez kell a vágy.
Kell az, hogy felálljon a farkam rád és a kövér nőkre, bizony nem áll fel. Szóval, ha egyet kérhetek tőled, ne hízz meg, hogy létrejöhessen ez a közös vágyunk.
Miért felszínesség nem eltagadni a vágy, igen a szexuális vágy fontosságát egy kapcsolatban???? Miért felszínesség ez?
#23: Ha még gyereket is szeretnél, illik tisztában lenned vele, hogy a párod teste jó eséllyel más lesz, miután kihordta a csemetéiteket. Gondolok pl. a striás hasra, a megereszkedett mellekre vagy az anyagcsere lelassulására, ami rendszerint azzal jár, hogy a kilók könnyebben fel fognak rá szökni, és lehet, hogy a babázgatás közepette kevesebb ideje és/vagy energiája lesz arra, hogy a saját testén dolgozzon (csak azért, hogy te el ne hagyd). Mit fogsz csinálni akkor?
Egy szóval sem mondtam, hogy tagadni kell a szexuális vonzalom fontosságát, csupán durvának tartom, hogy egyeseknél ez kizárólag a külsőségeken múlik, és megérteni sem fogom soha, mivel én teljesen másképp működöm. Sajnálom, hogy számodra elképzelhetetlen így élni.
Nem, sőt.... Tudod miért nem? Mert a lánynak így legalább esélyt adtál, hogy valóban olyant találjon aki szereti mindennél jobban, és történjen bármi (Nyomorodjon le, vakuljon meg,
legyen csak beteg stb... bármi ami elég hosszú távú "sérülés.") mellette marad.
Én teljesen megértelek.
Én dobtam már ki 4 év után csajt, mert tetoválást akart csinálni. Ha rám hallgatsz, még most tedd meg, hátha észhez tér, érezze hogy ez nem csak egy vicc.
Undorodom a tetoválástól. Hányok tőle. Akármilyen szerelmes vagyok, akkor sem kell tetovált csaj.
Nagyon szeretheted a "párod". Ha nem az van amit te akarsz, akkor bedurcizol mint egy dedós és ha azzal sem érsz el semmit, akkor szakítással fenyegetőzöl.
Jobb is szegénynek ha otthagyod a francba.
Itt az a gond, hogy a párod nem is akar erről beszélni. mondhatjuk azt is, ha igazán szertetne, legalább nyugodt hangon beszélne veked erről.
És mondhatjuk azt is, ha te igazán szeretnéd, nem szakítanál vele ezért.
Én azt kérném, hogy tetováltassa a nevem a popsijára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!