Akarok egy tetoválást, hogy vegyem rá szüleimet?
Figyelt kérdés
Már több éve akarok egy tetoválást az alkaromra, hogy vegyem rá a szüleimet hogy beleegyezzenek?2016. jan. 5. 18:36
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Múlj el 18 és keresd meg rá a pénzt. Nem vicc vagy kötözködés, de egy tetoválás komoly dolog, én 26 vagyok, lenne rá pénzem, évek óta szeretnék, de még várok, mert eltüntetni drágább és fájdalmasabb mint megcsináltatni.
2/7 anonim válasza:
Várd meg, hogy 18 legyél ha nagyon nem engedik és ne egyből teljes karral kezd, hanem valami apróval :D
3/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy a szeretnéd helyett akarsz és követelőzöl.
4/7 anonim válasza:
Csinálj valami felelőségteljes, érett gondolkodású felnőttre valló dolgot, pl. járj el minden szombaton pár órára egy közeli állatmenhelyre önkénteskedni.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát miny elvégzem sulit lesz szakmám, gyakszi is jól fizet, pénz nem akadáj nekem:'D és 18 éves korom felet is kel anya engedélye számomra :) (hejesírásér bocs)
2016. jan. 5. 18:52
6/7 anonim válasza:
Legyenek jó érveid, hogy miért szeretnéd. Mondd meg nekik, hogy ez már a mai világban mindennapos dolog és nem különcködés.
7/7 anonim válasza:
Jó ötlet egy apróval kezdeni, én is azért csináltam először egy apró tetkót nem látható helyre, hogy szüleimnek könnyebb legyen elfogadni. :D Lesz majd nagyobb és színesebb is, csak később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!