Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akarok egy tetoválást, hogy...

Akarok egy tetoválást, hogy vegyem rá szüleimet?

Figyelt kérdés
Már több éve akarok egy tetoválást az alkaromra, hogy vegyem rá a szüleimet hogy beleegyezzenek?

2016. jan. 5. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Múlj el 18 és keresd meg rá a pénzt. Nem vicc vagy kötözködés, de egy tetoválás komoly dolog, én 26 vagyok, lenne rá pénzem, évek óta szeretnék, de még várok, mert eltüntetni drágább és fájdalmasabb mint megcsináltatni.
2016. jan. 5. 18:43
 2/7 anonim válasza:
Várd meg, hogy 18 legyél ha nagyon nem engedik és ne egyből teljes karral kezd, hanem valami apróval :D
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a szeretnéd helyett akarsz és követelőzöl.
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálj valami felelőségteljes, érett gondolkodású felnőttre valló dolgot, pl. járj el minden szombaton pár órára egy közeli állatmenhelyre önkénteskedni.
2016. jan. 5. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát miny elvégzem sulit lesz szakmám, gyakszi is jól fizet, pénz nem akadáj nekem:'D és 18 éves korom felet is kel anya engedélye számomra :) (hejesírásér bocs)
2016. jan. 5. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Legyenek jó érveid, hogy miért szeretnéd. Mondd meg nekik, hogy ez már a mai világban mindennapos dolog és nem különcködés.
2016. jan. 6. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó ötlet egy apróval kezdeni, én is azért csináltam először egy apró tetkót nem látható helyre, hogy szüleimnek könnyebb legyen elfogadni. :D Lesz majd nagyobb és színesebb is, csak később.
2016. nov. 24. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!