Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzem vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A tegnap kimondta hogy o mar nem birja ezt tovabb es hogy szakitani akar. Probaltam megbeszelni a dolgokat de sajnos ceszekedes lett velole es azt mondta h hallani sem akar rolam. De este megis valaszolt az uzeneteimre. Mind ketten hibasak vagyunk mind kettonk miadt voltak veszekedesek. O mar nem bizik bennem azt mondta h sunyiskodok meg ojan erzese van hogy megcsalom de ez nem igaz nem csaltam meg. Ez elott egy hete meg volt egy ien szakitas de akkor adott ugy mond meg egy eselyt h valtozzak meg de ez nem megy egyik naprol a masikra azt mondta ugy erzi hogy nem kell nekem igazan de ez nem igaz nekem o jelenti az igazit barmere nezek barmit teszek mindig o jut az eszembe. Nem tudom mi tevo legyek mi lenne a helyes megoldas. Van valami eselyen hogy vissza szerezzem vagy tenyleg fogadjam el hogy mar nincs tobbe
2017. febr. 5. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
HA nyitott rá, akkor párterápia. Ha nem, akkor el kell köszönni és új életet kell kezdeni. Ezt 2 mondat után nem lehet megválaszolni.
2017. febr. 5. 08:41
 2/2 kolosszus22 ***** válasza:
Ez így kevés info, csak az utolsó konfliktusotokat írtad le,de biztos meg volt az oka, hogy idáig jutottatok, ez már csak a végjáték amit hosszú gondok sora előzött meg (pl. miért nem bízik benned)...Talán ezen kellene elgondolkodni, van amit nem érdemes erőltetni, mert nem lesz jobb.
2017. febr. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!