Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjek, akik megcsaltak a nejuket, (vagy megcsalt felesegek parjanak volt sz. Je) volt olyan, hogy a volt szereto, szakitas utan zaklatott titeket?
Csak az irjon,akivel tortent ilyen,vagy hallott ilyenrol ismeroseitol.Eszmefuttatasok a megcsalasrol,- most nem ez a tema..
Olyan szereto is irjon,aki nem tudta feldolgozni,h szakitottak vele,es elkezdett egy bosszuhadjaratot a volt szeretoje,v felesege ellen ,h szetmenjenek...
Bar,gondolom,ezzel nem dicsekszik ugyan senki,de ez anonim oldal...tehat batran...
Velem csalta egy illető a (állítólag volt)házastársát.
Mikor tisztában lettem vele, szerettem volna bocsánatot kérni, de nem adott lehetőséget. Megértem.
Kérdező, ezt így, soha nem értettem. Én, férj vagyok, aki csalt. Férj ként tudnom kell, borítani akarom a kapcsolatom, vagy alkalmanként mással szexelni.
Borítani akarom, akkor lehat szerelem, szerető és valószínű, vele szeretnék kapcsolatot.
Nem akarom borítani, akkor nem hitegetek senkit. Rengeteg olyan pasi, nő van, aki csak szexet akar és keresek olyat.
Ő, nem fog zaklatni utána, ha vége.
Észre vettem, érzések alakulnak a másikba, kezdtem nagyon undok lenni, hogy elküldjön. Így, biztos nem zaklat, örül, hogy megszabadult tőlem.
Szerelmet vallasz, magadba bolondítod, ne csodálkozz, hogy harcol érted. A nők nagy része vélt boldogáért, mindenre képes. Nincs pardon, kipakol mindent.
Egy szereto miert nem kepes emelt fejjel elfogadni,hogy vege?
Miert kell boritani a feleseg elott,lebuktatni,utana uzengetni,hazudozni,kavarni?
Ennyire faj,hogy a feleseg nem dobta ki,nem valt el tole,hanem megprobaljak ujrakezdeni?
Vagy ez inkabb a no egyeni habitusatol, intelligenciajatol is fugg?
Primitiv,es pszichiologiailag nem egeszseges ember tesz ilyet?
A nagy tobbseg,gondolom ,sir egy sort,megrazza magat,es visdzamegy a sajat ferjehez,vagy ha szingli,keres mast?
Nőként is teljesen egyetértek a hármas válaszolóval, és szerintem elég jól megválaszolta a kérdést.
Tudatosan sose kavarnék nős pasival. De ha félrevezet, eltitkolja, hogy családja van és magába bolondít, nem tartom kizártnak, hogy ha kiderül az igazság kitálalnék a feleségnek.
Igazatok van.
És mi van,ha a nőnek, akinek van szintén párja, sőt gyerekei is, kegy nősember,és rástartol.Kihasználja, hogy annak labilis a házassága.Pár hetes viszony után már gyűrűt,gyereket akar neki szülni.Közben a férj még a feleségét szereti,de azt hiszi az már nem őt, és a nővel vigasztalódik.A nő beleszeret,és kitálal a feleségnek.A feleség kidobja a férjet és, válni akar.Külön vannak pár hétig,majd úgy döntenek megpróbálják tiszta lappal.
Ezt a volt szerető nem bírja elviselni,és minden alkalmat megragad,h bekavarjon nekik...
Pedig a balga párja őt is vissza fogadta,mégis szemétkedik...
Erről a szituról mi a véleményetek...?
2. es ,mikor megtudtad h nős, szakítottál vele?A feleségtől akartál bocsánatot kérni?Ő hogy,kitől tudta meg?
Ha így van ,te a tisztességesebbik fajta szerető vagy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!