Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas nők, férfiak ti megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nők, férfiak ti megcsaltátok már párotokat vagy ők megcsaltak már benneteket? Ha igen miért és végén kiderült?

Figyelt kérdés
kort és nemet is kérnék :)

2017. jan. 9. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csaltam már meg. Testileg már nem vonzódtam hozzá plusz elhidegültünk egymástól. Nem derült ki, de nem sokon múlott. 37F
2017. jan. 9. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Csaltam már és ő is csalt engem. Mindkettő problémák miatt volt.
2017. jan. 9. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

nem. De ez normális hogy az embernek ha van párja nem kefél mindenfele..

Nem olyan bonyolult ez, csak egy kis gerinc kell.

40/f

2017. jan. 9. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:

A ferjemet nem.

De exemet igen. A ferjemmel. Na hat ez egy mindent lerombolo szerelem. Nem voltak nagy gondjaink az exemmel csak jott ez a ffi es vege volt mindennek. Nagyon szeretem.

2017. jan. 9. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Soha senkit.Engem viszont igen az exem.A ferjem nem, legalabbis nem tudok rola,mondjuk nem is akarnek:) 30/n
2017. jan. 9. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem egyszer megcsalt a feleségem,de a nagy kérdésre férfi ésszel felfogható választ nem tudott mondani.Természetesen ilyenkor jönnek az olyan tipikus közhelyek,mint nem éreztem magamat nőnek,nem figyeltél rám eléggé,ő meghallgatott...Nem mondom,hogy egy nő nem érezhet így,de szerintem ezek csak utólagos kifogások voltak részéről,mert akkor már a házasságok tipikus kihívásait(építkezés,családi tragédiák)gondok nélkül megéltük és épp a gyerekvállalás örömteli időszakába léptünk.

Inkább hihető számomra az,hogy én voltam az egyetlen férfi az életében és furdalta a kíváncsiság,de természetesen az ilyenkor mindig előkerülő ribi barátnő is rossz irányba terelte.

Abban a pár napban hallgattam a megérzéseimre és bár eljátszottam,hogy bízom benne,mégis egy hangrögzítőt tettem az autójába.Aznap meg is lett az eredménye.

100%-ig bíztam benne és ha nincs ez a bizonyítékom,akkor tuti ,hogy ki tudta volna magyarázni a dolgait.

2017. jan. 9. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem soha,és nem is szándékozom.Engem már igen sajnos,elég vacak érzés

30/N

2017. jan. 10. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:

En igen, egyszer o soha es sosem derult ki.

35

2017. jan. 10. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!