Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mar megcsaltátok valamelyik pasitokat?
Én még nemtettem ilyet! :)
Szerintem nemis tudnék!
22\l
Én igen.
17 voltam, az első barátom csaltam meg...már lapos volt a kapcsolat, nem is szerettem. Balatonon dolgoztam, és ott történt.
Pár napra rá megmondtam neki, és szakítottunk.
24/L
Én is 17 voltam, ittam sokat, aztán azon kaptam magam hogy két sráccal vagyok egy szobában.
Barátomnak csak annyit mondtam hogy megcsaltam, és én szakítottam vele. Jobbat érdemelt.
De valahogy úgy vagyok vele, hogy nem bánom ami történt, mindenkinek van egy út amit követ, és ha az enyimén ez volt... akkor ez volt. Mindig felvállalom a tetteimet.
Igen, miután ő is engem, nagyon régen volt, aztán szakítottam vele.
A párom viszont nem, még akkor sem, mikor távkapcsolatban éltünk s lett volna rá mindkettőnknek lehetősége, szal egyikünk sem tette. Nem azért lett a párom, tisztelem és szeretem, 3,5 éve együtt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!