Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mar megcsaltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mar megcsaltátok valamelyik pasitokat?

Figyelt kérdés
Kort is ha lehet es hany evesen tortent a dolog:) es aztan mi lett a kovetkezmeny:) valaszokat elore is koszi

2015. júl. 27. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még nemtettem ilyet! :)

Szerintem nemis tudnék!

22\l

2015. júl. 27. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én igen.

17 voltam, az első barátom csaltam meg...már lapos volt a kapcsolat, nem is szerettem. Balatonon dolgoztam, és ott történt.

Pár napra rá megmondtam neki, és szakítottunk.

24/L

2015. júl. 27. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Én is 17 voltam, ittam sokat, aztán azon kaptam magam hogy két sráccal vagyok egy szobában.

Barátomnak csak annyit mondtam hogy megcsaltam, és én szakítottam vele. Jobbat érdemelt.

De valahogy úgy vagyok vele, hogy nem bánom ami történt, mindenkinek van egy út amit követ, és ha az enyimén ez volt... akkor ez volt. Mindig felvállalom a tetteimet.

2015. júl. 27. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Azért igen kemény, hogy valaki a "sorsra" fogja, amiért egy önkontroll nélküli állat. :D
2015. júl. 27. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Miután megtudtam, hogy a kertszomszédját megdugta, revansot vettem ée azzal csaltam meg, akire végig féltékeny volt ok nélkül. Mikor egláttam a facebook levelezését arról, mekkora jót dugott,adtam okot a féltékenységre. Jah és ki is adtam az útját.
2015. júl. 27. 10:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a helyesírásért, önállósította magát a telóm. Jah még annyi 28L vagyok. mikor a megcsalás volt 24 voltam :)
2015. júl. 27. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Igen, miután ő is engem, nagyon régen volt, aztán szakítottam vele.

A párom viszont nem, még akkor sem, mikor távkapcsolatban éltünk s lett volna rá mindkettőnknek lehetősége, szal egyikünk sem tette. Nem azért lett a párom, tisztelem és szeretem, 3,5 éve együtt.

N

2015. júl. 27. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2015. júl. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!