Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajára járok nőgyógyászhoz, de most nem tudok elmenni hozzá Nuvaringet iratni. Ezt csak egy másik nőgyógyász magánrendelésén tudom megtenni, vagy valamelyik nőgyógyászat járóbeteg ellátása is alkalmas erre? Pesten.
Bármelyik doki felírja neked, aki tud fogadni. Ha van ideiglenes pesti lakcímed, akkor abba az sztk-ba menj, amihez az a körzet tartozik, mert ideiglenes lakcímmel is van területi ellátási kötelezettségük. Ha nincs, akkor vagy bekamuzol egy címet valahol (pl. a fehérvári úton pár éve simán nyilvántartásba vettek úgy, hogy mondtam hogy még nem volt időm megcsináltatni az új lakcímkártyám, de itt és itt lakom), vagy menj a sote klinikára, ott elméletileg mindenkit ellátnak.
Egyébként általában a belső kerületekből küldenek el, ha nem oda tartozol, tekintve hogy túl sokan akarnak belvárosi sztk-ba menni. Ha valahol a tizensokadik kerületben laksz, akkor jó eséllyel lakcím nélkül is gond nélkül fogadnak.
Mo-n szabad orvosválasztás van ....
legalábbis háziorvos és nőgyógyász esetében
ha ez fogi gátló azt a háziorvos is felirtatja ha a nőgyógyásztól hozol egy receptet és bemutatod
am SZTK rendelésre ha bemész és elmondod szerintem felírják de ez doki függő is
bár nekem azt sem kellet csak mondtam ezt írja fel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!