Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászhoz miben kéne menni?
Elég szégyenlősnek tartom magam, de egyrészt annyit változott ez bennem, hogy a barátommal már lefeküdtem, szóval ott se jött elő, kezdem megszokni, másrészt idegen az orvos, így talán kevésbé kellemeten, harmadrészt pedig nő ő is.
De ettől még kellemetlennek tartom úgy kitárulkozni előtte, ha leveszem a nadrágomat és a bugyimat. Szoknyát kellene inkább? De én holnap szeretnék menni, akkor rendel, és nem mondanak jó időt. Vagy ezzel nem kellene foglalkozni, hanem lépjek túl rajta és menjek naciban?
Szexuális kérdéseket fog feltenni? Ugye ha anya elkísér, nem jön be velem...
Köszönöm előre is a válaszokat!
19/L
Szia!
Nem, anyud nem fog bemenni veled, főleg hogy már nagykorú vagy.
Nincs megkötve hogy szoknya vagy naci a kényelmesebb ilyen helyzetre, tök mindegy hogy fel vagy le kell húzni az orvos ígyisúgyis megvizsgál. Szerintem ne lihegd túl, a legfontosabb csak az hogy ápolt, tiszta legyél.
Ha rossz lesz az idő akkor menj nadrágban, meg ne fázz!
1.: köszönöm szépen
2.: nem kell akkor ezen agyalni? Lehetek akár totál meztelen is deréktól lefele, a dr.-nő úgyse foglalkozik vele. Max. nekem lenne esetleg kényelmesebb, ha nem meztelen vagyok... :/ Mindegy, pláne hogy ő is nőből van, nem? :)
És hogy megy? Bemegyek, levetkőzöm, felülök, megvizsgál, visszaöltözök és még megbeszéli velem a dolgokat? Most szeretnék fogamzásgátlót felíratni.
3.: én komoly kérdést tettem fel, komoly választ is várok... Egyáltalán nem vicces, bár lehet te röhögsz rajta... -.-"
Nem tudom, hogy magánorvoshoz mész-e, vagy állami kórházba, de én úgy hallottam, hogy állami intézményben is van függöny, ami mögött le lehet vetkőzni. Szóval mindegy milyen ruhát húzol fel, a lényeg, hogy bugyit,nadrágot/szoknyát le kell venned, hogy megvizsgálhasson.
Anyukádnak nem kell bemennie veled.Az orvossal sem kell beszélnie veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!