Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőgyógyászhoz miben kéne menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászhoz miben kéne menni?

Figyelt kérdés

Elég szégyenlősnek tartom magam, de egyrészt annyit változott ez bennem, hogy a barátommal már lefeküdtem, szóval ott se jött elő, kezdem megszokni, másrészt idegen az orvos, így talán kevésbé kellemeten, harmadrészt pedig nő ő is.

De ettől még kellemetlennek tartom úgy kitárulkozni előtte, ha leveszem a nadrágomat és a bugyimat. Szoknyát kellene inkább? De én holnap szeretnék menni, akkor rendel, és nem mondanak jó időt. Vagy ezzel nem kellene foglalkozni, hanem lépjek túl rajta és menjek naciban?

Szexuális kérdéseket fog feltenni? Ugye ha anya elkísér, nem jön be velem...

Köszönöm előre is a válaszokat!

19/L

2014. máj. 13. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ja bocsi,a többi válaszom kimaradt.

Tehát jó esetben megkérdezi van-e valami panasz.Megmondod, hogy szeretnél fog.gátlót felíratni és élsz nemi életet is és mivel még nem voltál vizsgálva,szeretnél egy vizsgálatot, hogy minden rendben van-e.

Azt mondja majd, hogy vetkőzz le deréktól lefelé és feküdj fel a vizsgáló székre/ágyra.

Majd közben mondja a többit, hogy a lábad tedd rá a lábtartóra stb.

Megvizsgál-nem kell aggódni,nem fog fájni.Valószínűleg vesz rákszűréshez is kenetet.Ez sem fáj.

Utána mondja, hogy öltözz fel és leültök az asztalához,ahol megbeszélitek a dolgokat.

2014. máj. 13. 12:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

Arra külön reagálnék, hogy százszor lehettem már orvosnál. Hát nőgyógyásznál nem. Nem volt rá szükségem, nem feküdtem le senkivel eddig, menstruációmmal mindig minden rendben volt, sosem volt rendszertelen, sosem maradt ki. Minek mentem volna akkor?

Magánrendelésre megyek, nem SZTK-ba, nem kórházba. Legalábbis nővérem ezt mondta, hogy magán rendel a doktornő.

Amúgy ha ezek a vizsgálatok ennyire hosszúak, akkor esélytelen, hogy a köv. menstruációmkor elkezdjek tabizni, ugye? :( Azt kb. 2 hét múlva várom...

2014. máj. 13. 12:06
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Szóval ágyba akarsz bújni valakivel? Jöhetek én?
2014. máj. 13. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
16%
Én mezítelenül mennék oda, hátha ken majonézt a végbélmirigyeimre.
2014. máj. 13. 12:25
 15/17 A kérdező kommentje:

-.-"

Különben már lefeküdtünk párszor, de kényelmesebb és biztonságosabb a tabi... De mindegy. Értelmetlen pasiknak miért magyarázkodom?! O.o

2014. máj. 13. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:

A menstruációd első napján kell elkezdened majd a tablettát...

Az orvos valszeg már most fel fogja neked írni,kiváltod és megvárod :)

2014. máj. 13. 14:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy akkor kell :) Akkor nem kell elvileg aggódnom, most a hónap végén már el tudom kezdeni... Köszönöm a válaszaidat, rendes vagy :)
2014. máj. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!