Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vágtak már át valakit ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágtak már át valakit ilyen "kedvesen"?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelött már tettem fel itt kérdést, mert bizonytalan voltam egy alakulóban lévö kapcsolat miatt, külföldön élö pasiról van szó, akit régebbröl ismerek. Nos, hallgatnom kellett volna a megérzéseimre...

A lényeg, hogy azt mondta, fizeti a jegyemet, csak látogassam meg. Mivel ö nem küldte el nekem, számomra egyértelmü volt, hogy én megveszem, ott nála pedig majd odaadja az árát. Jelenleg még tanulok, így elég nehezen, de megoldottam a dolgot, kifizettem.

Erre lelépett a térképröl, hogy ö elfoglalt. Felnött férfiröl van szó, 30-as évei közepén. Még tegnap este is rákérdeztem, hogy tuti menjek-e, erre persze persze, végre lépek ezügyben.

Hát nem tudom, miért érdemeltem ezt, de egy ideig nem nagyon tudok bízni senkiben.

Még jó, hogy csak "fapadosra" foglaltam.

2017. jan. 30. 22:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
47%
Szia, én írtam neked már korábban is. Szerintem itt valami difi volt köztetek a kommunikációval (magyarul beszéltek egyébként?), mert pl. nekem az nem tiszta, hogyha azt mondta, hogy fizeti a jegyedet, akkor miért nem fizette, és miért csak mondogatta, hogy gyere (és neked ebből miért volt egyértelmű, hogy majd ott fogja kifizetni a jegyedet? Miért nem kommunikáltatok tisztán, hogy "Szia X, február 20-ára gondoltam, megvesszük akkor a jegyet?")? Nekem ez sokkal jobban kommunikáció hiánynak tűnik mint egy nagy át*b*szásnak.
2017. jan. 31. 11:10
 32/34 anonim ***** válasza:

Itt röhögtem fel:

"számomra egyértelmü volt, hogy én megveszem, ott nála pedig majd odaadja az árát."

Most ezt te miből következteted ki? Miért nem mondtad neki, hogy oké, megyek, foglalhatod a jegyet? Minek vásárolsz be előre a bizonytalanra? Ennyire viszketett? Akkor megérdemled :D

Amúgy meg csak szólok, de nem muszáj elhinned. A pasikádnak nője van ,aki bekavart a kis programotokba, azért "lépett le a térképről". Mondjuk lehet ő is pont arra a hétvégét nézte ki baxós randinak, amit te. Most mi más mondhatott volna neked a fickó, mint hogy elfoglalt :D

2017. jan. 31. 11:38
 33/34 anonim ***** válasza:
*azt a hétvégét
2017. jan. 31. 11:38
 34/34 A kérdező kommentje:

#31:

Konkrétan mondtam neki, hogy figyu döntöttem, február 28-án tudok menni, keddi napra esik.

Erre megnézte a naptárját, és mondta, hogy oké, kiveszi a szabadnapokat arra a hétre.

De azt nekem kellett volna erõltetni, hogy ugyan már, menj fel a honlapra, és vedd meg?! Még azt is mondtam, melyik légitársaság.

Õ nem magyar, angolul beszélünk.

2017. jan. 31. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!