Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vágtak már át valakit ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágtak már át valakit ilyen "kedvesen"?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelött már tettem fel itt kérdést, mert bizonytalan voltam egy alakulóban lévö kapcsolat miatt, külföldön élö pasiról van szó, akit régebbröl ismerek. Nos, hallgatnom kellett volna a megérzéseimre...

A lényeg, hogy azt mondta, fizeti a jegyemet, csak látogassam meg. Mivel ö nem küldte el nekem, számomra egyértelmü volt, hogy én megveszem, ott nála pedig majd odaadja az árát. Jelenleg még tanulok, így elég nehezen, de megoldottam a dolgot, kifizettem.

Erre lelépett a térképröl, hogy ö elfoglalt. Felnött férfiröl van szó, 30-as évei közepén. Még tegnap este is rákérdeztem, hogy tuti menjek-e, erre persze persze, végre lépek ezügyben.

Hát nem tudom, miért érdemeltem ezt, de egy ideig nem nagyon tudok bízni senkiben.

Még jó, hogy csak "fapadosra" foglaltam.

2017. jan. 30. 22:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
19%
Mond meg neki,hogy terhes vagy tőle. És megtalálod akárhol van,a gyerektartás miatt. Vicceld csak meg...
2017. jan. 30. 22:39
 12/34 anonim ***** válasza:
31%
En mar annal a kerdesednel is megmondtam, hogy ne utazz es fizess azert, hogy megkurjanak.
2017. jan. 30. 22:50
 13/34 anonim ***** válasza:
33%
Bocsi, de megérdemled, ha ennyire hülye voltál.
2017. jan. 30. 22:54
 14/34 A kérdező kommentje:
Benyaltam a dumáját, ö meg átvert. Ment rendesen a kábítás, vak voltam. Tényleg nagyon rosszul érint, mivel ahogy említettem, nem új ember az életemben. Csak azt nem értem, miért jó ez neki. Én sosem tudnék így játszani mások érzéseivel, pénzével, idejével.
2017. jan. 30. 22:56
 15/34 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező ezt jegyezd meg jól te nő vagy ő meg férfi! A férfiak bármin és bárkin képesek átgázolni!!
2017. jan. 30. 22:59
 16/34 A kérdező kommentje:

Örök lecke. Ekkora pofont még úgysem kaptam.

És nemcsak a repjegy, hanem ahogyan az egészet intézte...

2017. jan. 30. 23:06
 17/34 Szergej55 ***** válasza:
Valóban tanulópénz volt, és nem utoljára fizetted be.
2017. jan. 30. 23:21
 18/34 A kérdező kommentje:

Megírtam neki, amit gondolok, de teljesen normális hangnemben.

Erre letörölt facebook-ról.:)))

2017. jan. 30. 23:33
 19/34 anonim ***** válasza:

Eladni gáz,névátírás baromi drága! Keretezd be és add fel neki portósan!

Hová utaztál volna ha nem titok?

2017. jan. 31. 00:55
 20/34 A kérdező kommentje:
London.
2017. jan. 31. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!