Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány alkalommal vágták ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány alkalommal vágták ezt hozzád a nők? -Nem vagy az esetem! Számadatokat kérnék, kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 09:44
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
96%

szó szerint ezt?

szerintem 0

23F

2016. aug. 11. 09:45
 2/38 anonim ***** válasza:
97%
Őszintén, számít valamit? Max. annyi jön le a számokból, hogy ki mennyire hajlamos rendszeresen rosszul választani... Én nőként is megkaptam ezt férfiaktól, és nem sértődtem meg rajta, nem tetszhetünk mindenkinek.
2016. aug. 11. 09:46
 3/38 A kérdező kommentje:

Én is férfi vagyok,nekem kB.150-szer mondták már!

Nincs mit szégyellni rajta!

Nőket minősíti!

2016. aug. 11. 09:48
 4/38 anonim ***** válasza:
74%
Miért a nők hibája, amiért te nem tudod felmérni, hogy kinek tetszhetsz és kinek nem, és rendszerint az utóbbiaknál próbálkozol?
2016. aug. 11. 09:54
 5/38 anonim ***** válasza:
94%

szóval a nők hibája, ha nem jössz be nekik? :D

ne legyél hülye kérlek...

23F

2016. aug. 11. 10:02
 6/38 A kérdező kommentje:

Kiadsam Téged is dobtak nemrég,mit okoskodsz itt.

Miert nem a nők válogatnak?

Már lassan hajléktalan nő az aki szóbaáll egy átlagos emberrel aki 120ezret keres

2016. aug. 11. 10:05
 7/38 anonim ***** válasza:
97%
Nálam is volt már ilyen, hogy az volt a sráccal a bajom, hogy nem volt az esetem. De nekem semmi problémám nem volt vele, nem tartottam csúnyának vagy hülyének, csak egyszerűen nem jött be, ennyi. Nincs ezen mit túlmagyarázni. Én se jövök be minden pasinak, mégis tudomásul veszem, és olyanokkal randizom, akiknek tetszem.
2016. aug. 11. 10:08
 8/38 anonim ***** válasza:
93%

aha szóval egy "nem vagy az esetem" és egy majdnem 2 éves szakítás hiszti miatt való elhidegülés miatt azonos szintű...értem...

attól, mert nincs benned/rajtad semmi olyan amit tudnának értékelni, még nem az ő hibájuk...

ez a pénzes dolog meg hülyeség...nem olyan nőt kell keresni aki eltartatni akarja magát...

23F

2016. aug. 11. 10:13
 9/38 anonim ***** válasza:
82%
Életemben kétszer mondták nekem randi után, hogy "nem engem képzeltek el". Az egyik esetben a gazdasági különbséget hozta fel a csaj az ő javára. Ez meglepett, nem tudom honnan vette, mert igyekeztem semmilyen formában sem demonstrálni anyagi helyzetemet. Lehet épp ez volt a baj. Másik esetben pedig a korkülönbséget hozta fel (11 év) a lány. Amúgy meg jóval többször állapítottam meg én a csajról, hogy nem az esetem, mint fordítva, habár ezt sosem mondtam a szemükbe, egyszerűen csak megköszöntem a randit, és sosem kerestem őket többet...
2016. aug. 11. 10:23
 10/38 anonim ***** válasza:
14%
Ha ronda vagy, úgysem jössz be senkinek. “A Te arcod csak anyádnak tetszik“ fogják mondani és lesajnálva néznek, miközben a vakítóan fehér fogsorú, markáns állú, kékszemű barátjuk jókat röhög.
2016. aug. 11. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!