Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány alkalommal vágták ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány alkalommal vágták ezt hozzád a nők? -Nem vagy az esetem! Számadatokat kérnék, kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 09:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#29: És ha a nő nem tudja vagy nem akarja megfogalmazni, akkor mi honnan tudjuk, hogy akar-e ismerkedni vagy nem, bejövünk-e neki vagy nem, van-e értelme folytatni vagy nem stb.? Plusz akkor hogyan fejlesszük magunkat, hogyan tanuljunk az állítólagos vagy valódi hibáinkból? Ez olyan, mint amikor valaki frissen szerez szakmát, végzettséget, állást keresne, de elvárják tőle, hogy legyen x év munkatapasztalata. Na de ha sehol sem tudja elkezdeni, akkor honnan legyen neki? A nők is pont ilyenek (tisztelet a kivételnek), nem mondanak semmit, aztán ha közlöd, hogy de hát hogyan fejlődj, hogyan változz, ha egyszer senki nem mondja meg neked, hogy mi benned a "rossz", akkor vállat vonnak, hogy ez nem az ő dolguk, oldd meg, ahogy tudod, és csak dobálnak, mint egy rongyot, hogy majd csak megoldódik a problémád.
2016. aug. 11. 18:19
 32/38 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindig lehet pontosan megfogalmazni, hogy miért nem jössz be valakinek, egyszerűen csak érzi, hogy nem, és megmondja valahogy, hogy ne remélj folytatást. Ennyiből már lehet tudni, hogy ne próbálkozz nála tovább. Nem mindig lehet megmagyarázni, hogy annak az embernek miért nem jöttél be, másnak meg be fogsz jönni, ennyi. Ezen túl kell lépni. Amikor meg lehet fogalmazni konkrétan, mi a gondja veled valakinek, az a ritkább.
2016. aug. 11. 18:29
 33/38 A kérdező kommentje:
Ebben a 150-nem vagy az esetemben kB.30-40gyakoris lány,nő válaszát is beleszámitottam!
2016. aug. 11. 18:31
 34/38 anonim ***** válasza:
Nemrégiben rám írt valaki online társkeresőn, aki arra a fogorvosra emlékeztetett a fotói alapján, aki gyerekkoromban tönkretette a fogsoromat. Fájdalmas emlékeket idézett föl bennem, amikor megláttam az illető fotóját. Nem tudom, hogy venné ki, ha én ezt közlöm vele. Amúgy sem tudtunk beszélgetni, nem volt közös témánk, és nem tudta hova tenni, mit is dolgozom, szóval rövid beszélgetésünk volt.
2016. aug. 11. 18:35
 35/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, és hányszor írtál rá ugyanarra a felhasználóra? Én egy időben rendszeresen kaptam privátot ugyanattól a felhasználótól, a különböző itteni hozzászólásaimra, ami ennyiből állt: "szia, lány vagy?"

Egy idő után nem válaszoltam neki.

2016. aug. 11. 18:37
 36/38 A kérdező kommentje:
35-ös nem én voltam aki rádirt,nyugi
2016. aug. 11. 18:42
 37/38 anonim ***** válasza:
Minden esetre arra próbálj odafigyelni, hogy kikkel levelezel. Mivel nem mindenkinek mutatja a felhasználónevét, beállításainktól függ, így simán belefuthatsz többször is ugyanabba a felhasználóba. :-)
2016. aug. 11. 21:54
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem minősíti a nőket. Elvégre kell valami külső vonzalom. Főleg, ha elsőször látod/lát.

Amúgy nekem akár 500x is mondták. És akkor mi van? Több millió másik nő van még. Nem tetszhetünk mindegyiküknek.

Ehhez képest meg sok kalandom volt. Kapcsolat 4 komolyabb.

25/F

2016. aug. 12. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!