Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom aki az életemet jelentette szakított. Hogyan érhetném el, hogy visszafogadjon? Bármit megtennék?
Már majdnem egy hete, hogy nem láttam. Évekig együtt voltunk Ő volt nekem a tökéletes partner, mindenben. Annyira szerettem, de csináltam egy oltári nagy hülyeséget és ő inkább azt javasolta, hogy szakítsunk és gondoljuk át mindketten az egészet. Nem léptem félre, de megaláztam őt és magamat is. Viszont szerinte ha ezt tettem már nem szeretem őt igazán pedig ez NEM igaz! Ő életem szerelme, egy másik fiú nagyon csúnyán belekavart a dolgokba és engem majdnem el is csábított, de csak MAJDNEM! Konkrétan nem csaltam meg a páromat de voltak félre érthető dolgok és nagyon rosszul esett neki. Hiába sírtam és könyörögtem azt mondta neki át kell ezt gondolnia mert tőlem ezt nem várta...
A másik fiú azóta rákapcsolt, és az a legrosszabb, hogy tegnap nála aludtam. NEM történt semmi csak amikor találkoztam vele, hogy elmondjam neki, hogy szálljon le rólam mert igaz, hogy most szingli lettem de én csak a barátomat szeretem, akkor közben elsírtam magam mert olyan szomorú voltam a párom miatt és ő meg vigasztalt. Aztán olyan jót beszélgettünk, hogy még a lakására is felmentem vele de nem éreztem ezt gondnak mivel tudtam, hogy úgysem lesz semmi, megerőszakolni meg biztosan nem fog. Ott is csak beszélgettünk meg vigasztalt, tudom, hogy hátsó szándéka van de nem érdekelt legalább valakinek elmondhattam amit érzek, meg jól fel is húztam a sok locsogással a barátomról. Mivel közben boroztunk is nagyon elfáradtam mindenhogyan úgyhogy elaludtam nála a kanapén és csak reggel ébredtem fel. Elköszönésnél akart szájrapuszit is adni de nem hagytam neki. Nem tudom tudja-e a barátom mivel nem beszélünk... De ahogy ezt a másik fiút ismerem biztosan megpróbál majd besározni. Szerintetek azt fogja elhitetni vele, hogy megcsaltam? Azért "szakítottunk" mert én eléálltam és elmondtam neki, hogy ez a másik fiú majdnem elcsavarta a fejemet és volt egy kis fellángolásom. Megértő volt nem kiabált velem, de szünetet akart. Azóta ez van. Szinte minden nap sírok, annyira hiányzik :((( Hogyan szerezhetném Őt vissza? Ha tudná, hogy mostmár egyáltalán nem is érdekel az a másik fiú... Mostmár, hogy elveszítettem tudom értékelni milyen kincs volt a kezemben... De NEM CSALTAM MEG, és nem értem miért szakított akkor mégis, szerintem nem volt jogos. Mikor írjak rá? Vagy mikor keressem meg, mégis meddig tart egy ilyen szünet? Légyszives segítsetek :(
"Normális vagy, mondd csak?!" Nem...
Tudom, hogy nem vagyok az. De megérdemelnék még egy esélyt elvégre nem sikerült a fiúnak elérnie amit akart engem nem csábított el. Oké, hogy csináltam hülyeségeket meg "majdnem" de a lényeg, hogy NEM. Ez olyan mintha átmennék egy teszten de mégis megbuktatnának.
Konkrétan fülig szerelmes vagyok a barátomba, ha arra gondolok, hogy más lánnyal lenne helyettem már szinte a wc-re kell futnom annyira rosszul vagyok tőle, tiszta ideg vagyok egész nap. Hozzászoktam a jóhoz igen. És tetszett hogy egy olyan fiú fut utánam mint az a másik és igen MAJDNEM sikerült neki de én észhez tértem. Nem kapcsolatfüggő vagyok nekem más nem kell, nekem csak egy darab személy kell az egész világon. Ezt nem éreztem már régen amit most, a kapcsolatunk elején voltam ennyire hibbant. De biztos vagyok benne, hogy Ő kell nekem, kérlek írjátok már le mit írjak neki vagy mondjak ha találkozunk, vagy mit tegyek?!
Amiket eddig mondtam neki nem hatottak :(((
Drágám,hozzád képest egy telenovella hősnő realista agysebész, olyan egyszerű vagy -.-
Egyébként én se hiszem,hogy ne szerettél volna ki a hapsidból,ugyanmár...
Ln ezek után rtudod, mikor keresnélek.. ja, de hogy szedd össze a cuccokat (ha együtt élünk), és huzz az életemböl.
Azok után meg, hogy a másik srácnál is aludtál, meglenne rolad a vmnyem, és biztos lehetsz benne, hogy nem hinném el, hogy nem tetted szét neki.
De semmi gond, most megtanultad, hogy nem játszunk másokkal.
Szerintem ha volt is esélyed arra, hogy visszafogad, azt akkor b*sztad el, amikor a másik srácnál aludtál.
Normális ember ezt bem bocsátaná meg, hiába nem volt semmi.
Ja, ihen, és remélem, hogy tanultál uis az esetböl, és azt is, hogy nem az utodod fog szivni s te farokságod muatt (értsd: benne sem fog bizni az exed).
Egyébként neki meg lehetne annyi gerince, hogy nyiltan megmondja, hogy vége, de mindegy.
Jaj, kislány, végigolvastam a belinkelt kérdésed is..
Elsőre szimplán csak annyit akartam írni, miért viselkedsz ilyen buta libaként, hogy a másik srácnál alszol?? Szedd össze magad! Ez a lehető legrosszabb lépés volt. Tök mindegy történt-e valami, de ez olyan pont lehet, amit ha meg tud a barátod, akkor ez le is zárhatja a vacillálását..
Gondolkozz legközelebb. Engem ugyan nem érdekelne, hogy történt-e valami, ha meg tudnám, hogy közben felmentél hozzá.. :/ Még ha most szünet is van. Bakker.
Másrészt meg nagyon őszinte és lelkiismeretes lány vagy, ez nagyon jó és ez tiszteletre méltó. Nem csaltad meg a barátodat, viszont az erős vonzalom eluralkodott rajtad és bekavart a kapcsolatotokba.
Nem bírtad, hogy a másik srác tölti ki a gondolataidat, ezért elmondtad( ahogy látom ezt többen tanácsolták is korábban) a barátodnak.
Nézd, mindig tanulsz valamit. Te becsületes maradtál, személy szerint talán túlzottan i őszinte, valamint nem tudtad ezt a megfelelő módon kezelni. De majd ha legközelebb lesz ilyen, már jobban fog menni.
Mert azt ugye nem gondolod, hogy ilyen mással nem történik az életben?
A kapcsoalt nem arról szól, hogy tiniként van mondjuk 2 plátói szerelmed, 20 éves korodra már van 3 plátói egy szerelem, és mondjuk 4 vonzalom.
23 évesen még egy szerelem, és onnantól házasság, gyerek, és soha többet vonzalom, plátói stb.?
Ugye ezt senki nem gondolja komolyan. Nagyon szép lenne, ha így működne, és igazságtalan, de sajnos nem így van, ez csak a filmek meg mese habbal.
Szóval most találkoztál először azzal hogy kapcsolat közben is jött egy erős vonzalom, más iránt.
Ilyenkor ésszel kell gondolkodnod és cselekedned, és ha jó és fontos a kapcsolatod, akkor bizony az energiákat a kapcsolatba fektetni( Különösen, hogy te magad írtad, hogy a másik srác nagyon nem kapcsolatra való partner).
Másrészt ezeket senki nem szereti hallani, és nem feltétlenül kezelik jól, ha azt mondja neked párod, hogy erős vonzalmat érez más iránt és elbizonytalanodott.
Én azt mondom, hogy erről nem kell tudnia, egyszerűen építsd le magadban a másikat és foglalkozz többet a pároddal, vélhetően idővel elcsitul az egész.
Mivel már ez mindegy, annyi jó oldala van, hogy így valóban rájöttél, hogy mi a fontosabb: könnyen lehet, hogy ha nem mondod el a barátodnak az érzéseidet, akkor benned maradnak, és esélyed sem lett volna kideríteni, a kísértés pedig végig ott marad veled, amíg az a srác jelen van...
Szóval nem olyan rossz lépés volt ez végső soron, mint amilyennek ez tűnik.
Néha kellenek a hibák, mert van hogy csak így tudjuk meg, mi a fontos, mit akarunk, ezekből tanulunk. Lehet, hogy másképp nem menne. Megmutatják, hogy nem éri meg messzire menni.
A barátod meg így is értékelhet, mert ezek egyszerű emberi ösztöni dolgok,és te nem csaltad meg( sokan elbuknak itt), hanem ezt a megoldást láttad jónak, hogy a helyzet megoldódjon. Őszinte voltál, és ez fontos. Biztos ő is tudja, csak nehéz ezzel a ténnyel megbirkózni, hogy képbe került más, és veszélyben van az eddig biztosnak hitt kapcsolata.
Ezeket a dolgokat talán fognám és egy levélben odaadnám neki.
U.I: Ugyanakkor tartsd tiszteletben a "szünetet", gondolja át. És ha még vissza szeretnél menni hozzá, akkor hanyagold már azt a másik srácot, mert ez nagy ostobaságra vall, mint írtam, és engem is feldühítene, hogy közben vele dumálsz és nála lófrálsz..
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!