Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
ennyi alapján nem lehet tanácsot adni
2/8 anonim válasza:
"Naaaa, fogadj vissza, léccccciiiii!"
3/8 A kérdező kommentje:
1. válaszolonak : hát keveset találkoztunk és aztmondta a barátom hogy inkább legyen vége mert szerinte igy nem vagyok boldog mert keveset tallálkozunk és ő azt szeretné hogy boldoglegyek de én nagyon szeretem őt :((
2013. aug. 2. 21:15
4/8 A kérdező kommentje:
könyörgöm segítsetek mert nem bírom egész nap csak sírok.. :'( :((
2013. aug. 2. 21:36
5/8 anonim válasza:
Beszéljétek át még egyszer és találkozzatok többet.. Itt a nyár, ne mondjátok, hogy 1 héten 2-3-szor minimum nem tudtok. :) Bár nem tudom, mennyi volt az a kevés találkozás.
6/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy azért nem tudunk találkozni mert beteg és csak októbertől jöhet el otthonról
2013. aug. 4. 12:43
7/8 anonim válasza:
És te nem tudod meglátogatni? Ha beteg még jól is esne neki, ha lenne aki törődik vele és még a házába is elmegy.
8/8 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy átmegyek hozzá de nem tudják a szülei hogy járunk és így nem tudok átmenni :(
2013. aug. 4. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!