Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is azt tapasztalja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is azt tapasztalja, hogy az ex mindig visszatér?

Figyelt kérdés

vagyis a legtöbb esetben. Én lány vagyok és nem túl sikeres a kapcsolatokban, valahogy minig tulzottan akarom a masikat es eljesztem, de viszont 2 het egy honap, 3 honap, vagy egy ev es ram irnak. Van aki kihasznalt es most normalis randira hiv, van aki utolag szerelmet vall es olyan is van aki csak egy nosztalgiazast szeretne. Most jesztettem el egy ujabb ferfit, vajon remenykedhetem hogy visszater?

Kinek mi a tapasztalatja?

2017. jan. 15. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A 80-90%-uk visszatér, de a tapasztalatom az, hogy hiába akarnak tőled mondjuk komolyat, akkor is baj van a fejükben.
2017. jan. 15. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én 26 éves srác vagyok,

nálam sosem jöttek vissza az exek.

4 komolyabb barátnőm volt már, a legutóbbival együtt is éltünk bő 1 évet.

Egyik sem írt, meg hívott soha, hogy "nosztalgiázzunk" pedig lehet benne lettem volna. Volt akire írtam ugyan, de az meg nem foglalkozott velem.

Egyébként sok srác azért megy vissza, mert ismer, és tudja hogy mivel volt közötök egymáshoz nemsok mindent kell tennie, hogy újra legyen.

ha érted: kvázi egyszerűbb, könnyebb visszasírni az exnél magunkat pár numerára, mintsem egy tök új lánynál megtenni a sok kört, mire szexig eljutunk.

Meg ugye ott a visszautasítás, versengés stb...míg az exnél, ha elutasít: na bumm, ezért nem működött sose, meg sem érdemelt stb.

Szóval ha szép, ha nem, ez van.

De ti nők sem vagytok különbek...ugyanezt teszitek, ha kell a régi répa, ami jó volt, és nincs a képbe egy új éppen, akkor rohantok az exhez...

2017. jan. 15. 12:19
 3/7 A kérdező kommentje:
mondjuk egy hosszu komoly kapcsolatnal kevesbe latom ezeket a visszatereseket, de egy kisebbenel ot a tny az is, hogy kulon toltott ido utan rajossz arra, hogy kell a masik.
2017. jan. 15. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként sok srác azért megy vissza, mert ismer, és tudja hogy mivel volt közötök egymáshoz nemsok mindent kell tennie, hogy újra legyen.

Nem feltétlenül csak egy numera miatt van ez... nekem volt egy palim, aki közel 10 év után, még most sem kopik le, de volt másik is, aki 1 vagy fél évig utánam járt. Nem azért, mert szexet akart, csak rájött, h mekkora idióta volt.

2017. jan. 15. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

utsó:

ezt sosem értettem...bevált ez valaha valakinél, hogy hónapokig, évekig keseríti meg a csaj életét valaki?

Még akkor is, ha közben már új valakije van, stb?

Ezért fél sok nő a srácoktól, mert egyesek ilyet tesznek.

Nem azt mondom hogy nem lehet próbálkozni, miután ki lett mondva, de miért kell belemászni a másik életébe stb...

sosem értettem ezt,

engem is nemrég hagyott el a barátnőm, bánom mint az állat, én is hülye voltam. De nem mászok a nyakára, nem zaklatom. Pár hétig küzdöttem, mindent megtettem, mielőtt elment volna, de semmit nem láttam a szemébe már...akkor mit eröltessem? Pláne ha már van is valakije.

2017. jan. 15. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:
mindig kell probalkozni! nkem volt ugy, hogy mar tovabb leptem, de megis a regi irant erzett szerelem erosebb volt
2017. jan. 15. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:

én ebben nem igazán hiszek...

pl az én esetemben is ha a barátnőmérezne még irántam valamit, nemhinném hogy más karjaiba megy, meg elköltözik...hanem marad, és próbálja megoldani...

2017. jan. 15. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!