Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek milyen okai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen okai lehetnek, hogy a szakító fél visszatér?

Figyelt kérdés

Mondhattok, amiket gondoltok. Ebben a helyzetben vagyok, visszajött hozzám. Tudom, hogy ez nagy boldogság (én szerettem mindig) csak azért mindig bennem vannak a kétségek, hogy vajon miért? És hogy szerethet-e. Ami tény, hogy azóta sokkal rendesebb, kedvesebb velem, ami nagyon jól is esik. Olyanokat mondott, hogy rossz volt egyedül... meg hogy rám mindig számíthatott.

Egyáltalán ti visszatérnétek valaha is egy olyan emberhez, akit kidobtatok? Mert elgondolkodtam, és én tuti nem.

2015. szept. 14. 20:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Visszatértem régen valakihez, mert könyörgött, sokáig és mégis: nem én csaptam be őt, hanem ő csapott be, árult el engem (igaz, ehhez én is kellettem, hogy megengedjem).
2015. szept. 14. 20:57
 2/18 anonim ***** válasza:
Biztosan megerősödött, új képességekkel rendelkezik, sokat tanult Yoda mestertől, majd visszatért!
2015. szept. 14. 21:00
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Egészen pontosan a Jedi visszatér! Egy Jedit kaptál vissza drága kérdező!
2015. szept. 14. 21:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak simán nem jött össze neki mással (vagy akár azzal, aki miatt kitett), és most jó leszel neki, amíg nincs más a képben.
2015. szept. 14. 21:03
 5/18 anonim ***** válasza:
1+ jah és még a kezemet is megkérte:D Meg hogy legyek a felesége: meg van a levele amit irt nekem, meg hogy szeretne egy gyereket tőlem-ez is le van írva a levélkébe. stb. Majd a lányom tovább őrizgeti, mert sose tudni mikor kell:D Szóval utána férjhez mentem máshoz.
2015. szept. 14. 21:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Szóval légy óvatos, és csak csendben örülj. Majd ha fizikálisan bizonyitott majd utána merj jobban hinni. Remélem neked sikerül:)
2015. szept. 14. 21:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy egy ideig óvatos leszek. Mondjuk én nem könyörögtem neki, azt olyan rangon alulinak éreztem (persze hogy mit éltem meg, az más kérdés...).
2015. szept. 14. 21:11
 8/18 anonim ***** válasza:
Szóval kérdező, légy előre látó, és az ilyen kézzel levélkéket őrizd meg, mert ha majd az utódait azt fogják mondani neked, hogy hazudsz, mert ilyen nem történt, és mindenféle hazugnak próbálnak beállítani, te csak előlibbented a levélkét, és az orruk elé tudod tolni, amit a pasi nem géppel, hanem a saját kacsójával, saját aláírásával írt. És ott kiderül, hogy te mind végig az igazat beszélted, csak ők hittek mást:D
2015. szept. 14. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem akarlak elkeseríteni, de amiket mondott, azok inkább arra utalnak, hogy kényelmes volt veled, mert te mindig ott voltál. Én mondjuk nem fogadnék olyat vissza, aki kidobott, főleg ha csúnya szakítás volt. Amúgy azt csak te érzed, hogy szeret-e.
2015. szept. 14. 21:14
 10/18 anonim ***** válasza:

*persze hogy mit éltem meg, az más kérdés..

Mit éltél át?:)

2015. szept. 14. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!