Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakító ok az, ha nem mindig tudok úgy teljesíteni az ágyban?
Sajnos nem mindig működik a dolog, mert korábban ért szexuálisan több bántalmazás is, és elég sok bennem a gátlás.
De barátnőm bebeszélte magának, hogy azért nem áll fel nekem, mert én nem is szeretem mint nőt. És most nagyon szakítás szélére jutott a dolog. :/
27/F
ha ilyen hülye akkor jobban is jársz szerintem :D , egy kurv4t sem szeret senki sem aztán mégis mennyien vizetnek neki csak hogy beledughassák valamilyüket valamilyébe :D
szóval csak no para ha ugy is alakul, másrészről meg kapj be egy viagrát titokban és mehet a buli :)
az első...véget érhetne már a nyári szünet.
Én veled egyidős vagyok. Meséltél neki a szexuális bántalmazásról? Voltál vele pszichológusnál? Mert nem teheted ezentúl minden barátnőddel és magaddal ezt, hanem segítséget kell kérni!!
27n
Tudja,hogy milyen dolgok történtek veled? Mert ha nem be kellene avatni,hogy ne magában keresse a hibát.
Neked viszont lehet jót tenne h segítséget kérnél egy szakembertől. Nem szégyen ha segítséget kérsz!
Mint férfi, hogy bántalmaztak? (Bocsi, hogy rákérdezek, de számomra fura..)
Én úgy gondolom, hogy lehet szakító ok, azoknál a pároknál, akik nem próbálkoznak. (Én is voltam úgy, hogy a szexuális élet adta meg az utolsó lökést, hogy szakítsak. Az illető megelégedett a saját kielégülésével, az enyémmel meg nem is próbálkozott.) Szerintem, ha beszélnél a pároddal erről, és néhány dolgon változtatnátok, akkor szerintem nem lenne gond. Bár ez én lennék, nem tudom, hogy ő mennyire lenne megértő.. Próbáld meg.
22L
7-es. Egy férfit is meg tudsz erőszakolni pl. elkábítod, leitatod, megkötözöd, és megd.god magad vele. Mivel ellenkezik, nemi erőszaknak minősül.
De az is lehet, h pasi zaklatta.
Kérdező: a bnőd egy hisztis liba, hagyd ott te és keress értelmes lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!