Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen okai lehetnek, hogy a szakító fél visszatér?
Mondhattok, amiket gondoltok. Ebben a helyzetben vagyok, visszajött hozzám. Tudom, hogy ez nagy boldogság (én szerettem mindig) csak azért mindig bennem vannak a kétségek, hogy vajon miért? És hogy szerethet-e. Ami tény, hogy azóta sokkal rendesebb, kedvesebb velem, ami nagyon jól is esik. Olyanokat mondott, hogy rossz volt egyedül... meg hogy rám mindig számíthatott.
Egyáltalán ti visszatérnétek valaha is egy olyan emberhez, akit kidobtatok? Mert elgondolkodtam, és én tuti nem.
9-es: azt még hozzátenném, hogy nem a szavak embere, már az is haladás, ha mond valamit az érzéseiről. :) Vallatni meg nem akarom szerencsétlent. De erre én is gondoltam, amire te... na de én visszafogadtam, mert amúgy csak rágódnék, hogy mi lett volna, ha.
10-es, mit éltem át? Hát hogy vissza akarom kapni, mert kell nekem... de aztán nem tettem semmit, az már alapból hülyén jön ki, ha egy nő teper egy pasi után...
*10-es, mit éltem át? Hát hogy vissza akarom kapni, mert kell nekem... de aztán nem tettem semmit, az már alapból hülyén jön ki, ha egy nő teper egy pasi után...
Csak ennyit?:D azt hittem egy oldalt fogsz írni:D
Légy óvatos, és mindenképp légy következetes a kapcsolatban! Tudom, hogy boldog vagy, hogy visszatért hozzád, de attól még nem kell a kedvében járni. Most rajta a sor, hogy megküzdjön érted. Én nagyon nehezen tudnék újra bízni egy ilyenben, hiszen mégis csak az történt, hogy lemondott rólam.
Nekem egy vita, ahol küzd azért, hogy jó legyen nekünk együtt, legyen bármilyen durva is, nem baj. Viszont ha már lemond rólam, és azt mondja, hogy 'na csá, ennyi voltál, már küzdenünk sem érdemes' akkor... Az rosszabb lenne, mint bármi.
Amúgy miért dobott ki? Vannak emberek, akik minden hülyeségért szakítanak, de talán nem is gondolják át a dolgot...
Végül is szerethet, lehet, hogy rájött, hogy hozzád fogható nincs, esetleg amikor másokkal próbált lenni, bennük is téged látott, vagy ilyesmi. Folyton hozzád hasonlítgatta őket.
Mindkét véglet lehetséges, az idő dönti el, hogy melyik igaz - de csak ésszel!!!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!