Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni, h elhagyott, mikor minden olyan jó volt, és egyik naprl a másikra ment el más vkiért? Mit tegyek?
Biztos az az első gondolatotok, hogy nem is volt olyan jó, ha egyszer elhagyott.
Lehet, de számomra teljesen tökéletes volt, és nagy terveink voltak.
Nem csak nekem, sőt elsősorban neki, mindig beszélt a terveinkről, a jövőről.
Ő beszélt többet róla, nem én.
És egyik nap egyszer csak összepakolt és elment.
Hitegetett hetekig, vagyis nem teljes bizonoyssággal, csak azt mondogatta, hogy ideőre van szüksége, és nem tudja, hogy mit akar, most besokallt.
Azóta eltelt 3 hónap, és ő most más valakivel boldog.
Nem bírom feldolgozni, nem tudom elfogadni, hiszen ez a mi életünk, nem az ő életük.
Kőkeményen megdolgoztunk azért, hogy idővel nyugalomban és boldogságban éljünk, és eddig főleg a nehézségek voltak, mostantól jöttek volna ezek a nyugodtabb évek.
Most épp haverokkal van külföldön, amit a szememre vetett, hogy mi nem jártunk.
De ilyenre én is vágytam, és most ez is nagyon fáj, hogy ahogy engem elhagyott, egyből megy egy csomó ilyen helyre, de eddig is mehetett volna akár nélkülem, akár együtt. Mert ahogy elment, az új nőjével egyből elmentek ide-oda, ez is nagyon fáj.
Azt reméltem, ahogy telik az idő, könnyebb lesz, de ez még nehezebb lett.
Annyi a különbség, hogy már nem sírok egész álló nap, de attól még nem lett könnyebb.
Sőt, eleinte még élt a remény, ma már az sem, és sosem lesz többé senkim, ebben biztos vagyok. Ne írjátok azt, hogy mindenki ezt mondja, nekem egyszerűen olyanok a körülményeim, hogy biztosan nem kellenék soha senkinek, ez nem vicc, csak nem akarom most részletezni.
Most, hogy már a remény sincs, újra legszívesebben meghalnék, nem látom semminek az értelmét.
Tegnap voltam először pszichiáternél, az első szem gyógyszert tegnap vettem be, de nagyon durva volt, és hát ez a dolog nem is fog megoldódni a gyógyszerektől.
Annyira nehéz minden, hogy lehet ezt feldolgozni?
A párom hiányát, hogy másvalakivel boldog? Mellette az összes többit, amit leírni sem merek, mert korábban kiírtam az egészet, aztán később más irányból közelítettem meg, és volt, hogy töröltették a kérdésem, meg volt egy bunkó, aki kiírta, hogy szép történet...minden szava hazugság, mikor adom ki könyvben?
Ez már egy másik kérdésnél téma volt.
Lehet még jót is tenne, hogy egész nap figyelnek rá. De hidd el, hogy ez nem kifogás, ilyen otthonba nem lehet csak úgy pikk-pakk bekerülni.
Kaptam már privátot ezügyben, valaki a saját szülőjét ÁLLAMI intézetbe, és olyan havi 150 körül kértek.
Bár már 100-at is hallottam.
Az apukám 28 ezret kap, és ez így is marad (végrehajtói letiltás).
Sosem tudnám kipótolni ezt az összeget, és több éves várólisták vannak.
Arról meg konkrétan olvastam egy cikket, hogy ahol nem fizet a hozzátartozó, ott behajtják rajta.
Pénzt összekaparni...vicces. Ha tudnék, akkor nem fagyoskodnánk.
Igen, azt jól látod, hogy ezek már komolyabb gondok, mint hogy elhagyott a pasi, de ezek épp olyan dolgok, amikben nem tudok lépni.
Az meg már lehet az én gyengeségem, hogy külföldre nem fogok elindulni egyedül, tőke nélkül, mert nem ismerek senkit.
Ja, az öregre visszatérve, családunk nincs, senkink sincs. Akkor már az is rég meg lenne oldva, hogy néha ránézzen vki nap közben, vagy elvigye orvoshoz. Ha bárkink lenne, akkor már könnyebb lenne, de ez szó szerint így igaz, hogy senkink sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!