Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanuljak meg kiszeretni valakiből?
Életem szerelme csak barátként tekint rám. Próbálok másokkal is randizni, de egyik lány sem tud meghatni kicsit sem. Nem érzek semmit akkor sem ha sikerrel járok, akkor sem ha felsülök. Mindenkiben Őt keresem, de tudom, hogy ez nem járható út. A rendszeres sport leköt és sikerélményt ad, de egyszerűen képtelen vagyok túllépni rajta, és azon hogy Nála kudarcot vallottam. Minden más nőre vigaszdíjként tekintek. Őszintén, saját magamnak is félek beismerni, hogy szélmalomharcot vívok.
28/F
Amíg nem szakadsz le a csajról, nem is lesz jó senki más. Tudod mit kellene tenned, mégsem teszed, akkor vergődj tovább. Ezért nem látom sok értelmét az ilyen mély férfi-női barátságoknak, előbb-utóbb az egyik mindig többet akar. Közölnöd kellene vele, hogy te szereted, de szenvedsz ezért inkább megszakítod vele a kapcsolatot egy időre...jót tenne.
29F
1. Szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2. Kezeld úgy, mint egy függőséget. Tulajdonképpen az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!