Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tanuljak meg kiszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanuljak meg kiszeretni valakiből?

Figyelt kérdés

Életem szerelme csak barátként tekint rám. Próbálok másokkal is randizni, de egyik lány sem tud meghatni kicsit sem. Nem érzek semmit akkor sem ha sikerrel járok, akkor sem ha felsülök. Mindenkiben Őt keresem, de tudom, hogy ez nem járható út. A rendszeres sport leköt és sikerélményt ad, de egyszerűen képtelen vagyok túllépni rajta, és azon hogy Nála kudarcot vallottam. Minden más nőre vigaszdíjként tekintek. Őszintén, saját magamnak is félek beismerni, hogy szélmalomharcot vívok.

28/F

2017. jan. 3. 19:23
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hát ez szopacs, de ez így még kevés infó.
2017. jan. 3. 19:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Mire vagy kíváncsi?
2017. jan. 3. 19:53
 3/12 anonim ***** válasza:

idő oldja ezt csak meg

hamarabb megoldódik, ha nem tartasz fent vele semmiféle kapcsolatot

2017. jan. 3. 20:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ő az egyik legjobb barátom, és nem akarom elveszíteni. Nem élném túl, ha soha többé nem láthatnám.
2017. jan. 3. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Amig a kozeledben van igazabol nem fogsz tudni kiszeretni belole :(

Ismeros helyzet... 25n

2017. jan. 3. 20:27
 6/12 anonim válasza:
Csatlakoznék az előzőhöz. Bár a kapcsolat hiánya sem feltétlen megoldás. Én hat éve nem beszéltem a lánnyal, akit szeretek. Igaz azóta rájöttem, hogy egyszerre több lányt is tudok szeretni.
2017. jan. 3. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

"kiszeretni"

Ez jó szöveg :D

Ha csak barátként szeret akkor nem sok mindent tehetsz...

Egyszer velem is volt hasonló, akkor, én úgy tettem túl magamat rajta, hogy úgy tettem mintha valójában nem is létezne a lány, hanem csak a képzeletem szüleménye. xD

2017. jan. 3. 20:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó, de Ő nagyon is valós. Nem akarok neki hátat fordítani, és nem is tudnék nélküle meglenni. Én tényleg próbálok mások fele nyitni, de senkivel sem érzem olyan jól magamat, mint vele.
2017. jan. 3. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Megértem az érzéseid, viszont ha egy nőnél barátzónába kerülsz, onnan már nincs kiút.
2017. jan. 3. 20:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja, ez a legszarabb, hogy hiába tettem meg mindent, hiába vagyok tisztában az értékeimmel, hiába tudom, h mit érek, egy rakás szart sem értem el vele. Jó munkám van, jó fizetéssel, jó lakásom, a sportban is sikeres vagyok, de mégis egy vesztesnek érzem magam.
2017. jan. 3. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!