Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 évet eldobni egy vonzalomért?
Ne maradj ebben a kapcsolatban ha igy érzed. Ugyanígy vagyok én is, de nálunk gyerekek vannak. Addig lépj míg megteheted.
Azok alapján amit írtál teljesen nyilvánvaló hogy nem akarod már ezt a kapcsolatot. Csak azért meg ne maradj vele mert attól félsz hogy egyedül maradsz. Fiatal vagy még nagyon. Eld az életed, próbálj ki új dolgokat.
Nem tudom mi a jó megoldás ilyenkor. Az biztos, hogy csak az évek miatt, megszokásból ne maradj senkivel. Ha már nem is kívánod, nem vagy boldog vele, nem érzed jól magad a kapcsolatban az gond.
A szerelem résszel viszont én mindig szkeptikus leszek, 9 év sok idő, ennyi idő után sztem már senki nem szerelmes egy párkapcsolatban, az átalakul egyfajta kötődéssé és szeretetté mindenhol. Nem akarok illúzióromboló lenni, de a szerelem érzet gyakorlatilag a gyerekcsinálást segíti elő, 9 éve vagytok együtt úgy, hogy gyerek nem született a kapcsolatból. Ilyenkor óhatatlanul bekövetkezik ez.
Épp a napokban agyaltam ezen, hogy hogy lehetett az, hogy a szüleim, illetve az ő korosztályuk házasságai még nagyrészt sikeresek, ott vannak 20-30+ éves házasságok, amik a mai napik mondhatók. Míg az én korosztályom, illetve a 30-asok meg csak vergődnek egyik kapcsolatból a másikba, meg válnak sorra, stb. Több oka is van ennek, de az egyik biztosan az, hogy elfogynak vagy nincsenek közös célok, nem születik gyerek a kapcsolatokból és szép lassan kifulladnak az évek alatt, nincs már benne összetartó kapocs, aztán jöhet az új kapcsolat ahol ugyanez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!