Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség szakítás miatt eldobni az életet?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 15:13
2/12 Interferencia válasza:
Egyértelműen. Természetes, hogy ilyenkor maga alatt van az ember, de nem szabad ilyen hülyeségekre gondolni.
4/12 anonim válasza:
Mindenképpen!
Minden nap új lehetőség, új remény, új út elötted a végtelen szövevényében.
Ezt megszakítani a legnagyobb hiba amit el lehet követni.
Aki megszakítja sosem tudja meg, hogy 1 hét múlva micsoda öröm éri, 3 hét múlva megint szomorúság, de úgy összességében boldog életet élhet évtizedekig ha elmúlik a pillanatnyi fájdalom. Világvége érzése van, de nem a világvége hiába érzi úgy.
5/12 anonim válasza:
Senki nem ér annyit, hogy eldobjam az életem. Meg amúgy is majd lesz másik.
7/12 anonim válasza:
idővel lesz más, csak ezt az időt kell kibírnod...de ha megölöd magad azzal eldobod a lehetőséget a boldogságra...
9/12 anonim válasza:
Határozottan. Én is voltam magam alatt szakítás után, aztán láss csodákat, milliószor boldogabb vagyok mással, mint azokkal, akikkel valaha is együtt voltam és szakítottunk. Végül kiderült, hogy nem is volt olyan rossz dolog az a szakítás :)
10/12 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis meghalunk, most mi értelme lenne előtte nem mindent megtenni, hogy boldogan élj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!