Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Szakítottunk. Nem volt hosszú, én nagyon megszerettem, róla nem tudok nyilatkozni, nem látok a fejébe.

Aztán vissza arra a társkeresőre, ahol megismerkedtünk, igyekeztem elfelejteni, de nem ment, napi szinten nézegette az adatlapomat, akár többször is.

Kértem, hagyja abba, azt mondta, amiatt nézeget, mert olyan sok új képet tettem fel magamról. Aztán azt írta, hogy kíván. Majd utána leosztottam, hogy nem így ismertem meg, ezzel csak rontja a róla kialakult képemet. Utána bocsánatot kért "az állatias öszztönei miatt".

Aztán napokig csend, de mindig 5-6 látogatás a részéről. Kértem ismét, hogy ne...

Ez átment egyfajta óvodás adok-kapokba, "te néztél most meg!, neeeem, teee!"

Írtam ma Neki egy levelet:

"Figyelj ....... Nagyon kezd átmenni ez az egész egy ovis szarba, "te néztél, nem te néztél". Tegnapelőtt mentem csak fel este véletlenül az oldaladra, nem azért, hogy megnézzelek, mit is nézhetnék amúgy ott, most őszintén? Igen, nagyon hiányzol és sokat gondolok rád, de ez nem azt jelenti, hogy nem bírok elmenni melletted, ez el fog múlni, csak úgy éreztem, jól alakulunk, akár lehet jövőnk is... viszont azzal, hogy megnézed az adatlapomat napi szinten számomra a sebeket tépegeted, nem hagyod gyógyulni, nem hagyod ezzel, hogy elfelejtselek. Az ilyen beszólásokkal, amit állati ösztönök kivetülésének tituláltál persze nagyban hozzájárultál ehhez, de előtte ezért kértelek meg szépen, hogy hagyd abba a nézegetést, mert ez nekem nem jó. Kérlek, tartsd tiszteletben ezt a kérésem és ne játsszunk már ovis-homokozósat. Kérlek... ne rontsuk el az emlékeket. Erre kérlek. Köszönöm."

Erre a következő válasz jött: Bocsi!

Majd rá egy órával: "Csak amikor új képet raksz fel, remélem h egy combfixes sexy kép úgyh muszáj megnézni"

Miért jó ez neki? Megvallom őszintén

2016. dec. 29. 15:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Ez lemadadt: Megvallom őszintén nekem nagyon hiányzik, és várom vissza...
2016. dec. 29. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert egy gyerekes, éretlen idióta.
2016. dec. 29. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez az oldal? Nem lehet letiltani? Esetleg reggelj újra más néven.
2016. dec. 29. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát, látod hogy egy kretén. :D Én örülnék is hogy sikerült az illúziót magáról lerombolnia. Töröld magad onnan, kétlem hogy ne lenne másik társkereső amit használni tudsz, vagy inkább szánj időt magadra, mert hogy még mindig el vagy köteleződve ez iránt a beteg alak iránt, nem normális.
2016. dec. 29. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert hagyod neki.Le kell tiltani a francba és nem nézeget többet.Amíg szóba állsz vele, addig ezt fogja csinálni.

"Csak amikor új képet raksz fel, remélem h egy combfixes sexy kép úgyh muszáj megnézni"

Az értelmi színvonala, adott, ez a mondat jól tükrözi.Valószínű erre veri.

2016. dec. 29. 15:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van :( köszönöm
2016. dec. 29. 15:32
 7/10 kolosszus22 ***** válasza:

Téged sem értelek, előadod neki a nagy büszke érett szöveget, hogy te le akarod zárni és viselje felnőttként a dolgot. Majd itt az első hozzászólásod az h várod vissza...

Ez elég ellentmondó...

2016. dec. 29. 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Te még sosem voltál így??? Hogy titkon vártál valakit vissza? :)
2016. dec. 29. 18:16
 9/10 kolosszus22 ***** válasza:

Volt, csak éppen akkor nem én szakítottam, itt te szakítottál és a pali vissza akar jönni hozzád, nem akarod visszaengedni, de arra vágysz, hogy visszajöjjön. Ez itt a fura.

Ha ő szakított volna és te várnád vissza mert még szereted, akkor logikus lenne. :D

Egyébként az esetek többségében amikor így jártam, hogy vége lett és velem szakítottak, akkor X idő után megkerestek az exnőim, legtöbbször fél évvel a szakítás után, csak addigra már túl voltam rajtok és nem fogadtam vissza egyet sem. Akivel meg én szakítottam azokat meg nem is vártam vissza, oka volt annak h búcsút intettem nekik. Szóval életem 29 éve alatt még egyetlen exemhez sem tértem vissza, ezért csodálkozom azon, hogy hányan próbálkoznak újra az exeikkel legtöbbször sikertelenül, ahelyett, hogy egy újra koncentrálnának ahelyett, hogy azt erőltessék ami nem ment addig sem.

2016. dec. 29. 19:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Én szakítottam, mert veszekedtünk, és azt mondta, hogy ez már itt az elején nem kezdődik jól, és szerinte ezek a tüskék később is ott lesznek... én meg kimondtam, hogy jó, akkor legyen vége. Ennyire bonyolult a dolog.
2016. dec. 30. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!