Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya szakítás után mennyire elfogadható ez a fajta viselkedés? Ki vagyok fordulva magamból.
Majdnem egy hónapja költöztünk szét az exemmel, muszáj voltam kidobni (régebben megcsalt, mostanában bántalmazott, stb.) Most még a munkatársaimat és a családomat is próbálja elvenni tőlem a hazugságaival. Szerencsére messze lakik, úgyhogy látni nem látom. Tudni kell, hogy én nagyon szerettem, ő meg engem valószínűleg soha. Nagyra becsültem minden pillanatot, amit vele tölthettem, neki meg azt hiszem semmit nem jelentett. Mindegy is. A lényeg, hogy eléggé megzuhantam, és most kissé kifordultam magamból. Alapjában véve mindig nagyon "jó lány" voltam, most viszont sokat járok bulizni, és négy pasival is smároltam a szakítás óta. Nem vagyok büszke erre. Lehet, hogy kicsit össze is török egy-két szívet. Nem szeretném ezt tenni pedig, csak olyan kusza minden, és mintha kicsúszna a kezeim közül az irányítás. A véleményeteket kérem, a tapasztalataitokat. A szakítást egész jól kezelem, igyekszem nem túldrámázni a dolgokat, nem elfojtani a fájdalmat, de azért néha meg is engedem magamnak, hogy "elgyengüljek".
Szóval nektek mik a tapasztalataitok, mi a véleményetek? 15 hónapig voltunk együtt, ebből 4 hónapig éltünk együtt.
21L (a srác 20 éves volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!